Želje

1 ali 2 tvoji želji istočasno... Močna numerološka koda oziroma kodi, ki jih lahko naročiš istočasno v izredno kratkem časovnem pasu uresničitve.
Numerologinja Karin z Željo

Povezana s utripom srca

Priložnost za tvoje želje

Potuj skupaj s tvojo željo na krilih upanja. Upanje je namreč korak do tvoje želje. Vse ostalo bo naredila numerološka koda ŽELJA s tvojim utripom srca sama Ko bo čas, prejmeš namig povezan s tvojo željo na tvoj mail. Z aktivirano numerološko kodo ŽELJA pričakuj poti do tvoje 1 želje v roku 14 dneh. Oziroma 2 želji, popolnoma odvisno koliko iskrenih želja je zares prisotnih v tvojem življenju.

Numerološka koda želja, ki izpolni vaše želje

Numerološka koda, ki aktivira vaše želje.

Želja mora obstajati, mora biti definirana, mora biti iskrena, da koda želja lahko naročiš, da bo delovala v tem kratkem časovnem pasu 14 dni. Legenda o številkah pravi, da se bo potem tudi uresničila.

Poznaš svojo željo?

 • Poznaš svojo željo?
 • Se ti ne odpre?
 • Se ti je odprla in zaprla?
 • Se tvoja želja že nahaja na mostu in se bojiš, da se obrne in ne pride do tebe?
 • Se je želja uresničila in se bojiš, da jo izgubiš ?
 • Imaš željo, ki je realna?
 • Imaš točno definirano željo in je ta želja iskrena?

Potem se ODLOČI in jo naroči.

14 dni delovanja

 • 14 dni je čas, ko se zavrtijo vse enomestne številke in se obrnejo dodatno še prvih 5 in da se dotaknejo številke 5 kot glavne točke za leto 2021. 
 • 14 v tej konfiguraciji in tem pomenu namreč predstavlja preboj dogodka, ki je tvoj najpomembnejši utrip srca v tem trenutku. v tem času 14-tih dni se namreč lahko zgodi ali v celoti uresničena želja, ali odprta vrata, sploh, če so zaprta v trenutku, ko se odločaš za to numerološko kodo želja.
 • 5 ali 14  je lahko tudi v urah v tem izračunu, še nadaljevanje: 23 ur, 2 dni, 4 dni, 5 dni, 7 dni, 9 dni, 11 dni. Ta kombinacija številke je namreč direktno vezana za dogodek v zgoraj zapisanem časovnem pasu.
 • V teh 14-tih dneh prejmeš iz moje stran 1 namig, kaj se dogaja, kaj moraš še narediti ali samo počakati. Namig bo vedno prišel za tebe ob pravem času znotraj tega časovnega pasu.

Tvoja želja bo trimestna

Numerološka koda izračunana za tvojo željo bo trimestna, ker se združuje v njej

 • preteklost ( tam se je tvoja želja začela )
 • sedanjost ( tvoja želja stoji ali je v zastoju ali dvomiš v uspeh tistega česar si želiš )
 • prihodnost ( tvoja odprta pot do nje in uresničitev )

Želja mora obstajati, mora biti definirana, mora biti iskrena, da KODO ŽELJA lahko naročiš, da bo delovala v tem kratkem časovnem pasu 14 dni. Legenda o številkah pravi, da se bo potem tudi uresničila.

Prva koda želja je za 1 tvojo direktno in jasno željo. Druga koda želja je za tvojo drugo direktno in jasno željo.

Hitra uresničitev

Kaj če se tvoja želja uresniči pred iztekom 14-tih dni?

Če se želja uresniči pred iztekom 14-tih dni, kar naj bi se v večini primerov dogodilo, se koda želja obdrži do izteka, ker je izračun vezan na to, da jo še potrdi, če se bo zgodila prej. Največje število istočasno naročenih numeroloških kod želja je 2 ali se 1 naroči in se počaka z naročilom druge recimo nekaj dni. Tukaj je to tvoja odločitev.

Vse kode vključno s preostalimi kodami, ki jih morda imaš se prepletajo, dodajajo moč, zato druga druge ne ovirajo, ker vsaka numerološka koda izhaja vedno najprej iz tvojega datuma rojstva. Datum rojstva si TI.

Moč v vaših rokah

Utrip srca na kodi je tvoj utrip in ta numerološka koda želja mora obvezno biti shranjena kot ozadje ali zaklenjen zaslon ali telefonski imenik ali galerija, kjer imaš shranjene svoje fotografije v tvojem telefonu.

Sporočila, klici, fotografije, glasba, družabna omrežja, elektronska pošta, tvoje pomembne aplikacije, slike, je namreč izvor tvoje želje in tukaj je potrebno samo postaviti kodo želja, ker bo povezala preteklost, sedanjost prihodnost. Zato je ta koda namenjena samo za telefone. Prejmeš zraven tudi pdf certifikat, ki ga shrani v prozorno mapo.

Ne čakaj

Da se za njo odločiš takoj, ko začutiš, da jo potrebuješ in ne čakaš, ker se takrat že dogaja povezava na nezavednih nivojih, ki jih bo potem tvoja numerološka koda želja lahko odprla. Gre namreč za več povezav in podatkov pri izračunu in povezava kot zadnja s tvojimi tremi številkami telefonske številke je tista točka, ko tvoja želja začne po izračunu svoje potovanje do nje.

Telefon je želja, komunikacija želje, tvoja energija želje in  sprejemnik tvoje želje.

 

Sprejmi odločitev

Zakaj je potrebno tokrat takoj sprejeti odločitev, če imaš seveda ŽELJO.

Vsako predolgo čakanje namreč zmanjšuje možnost, ker je koda postavljena in izračunana na način teh povezav višjih od nas samih. Gre za edino numerološko kodo:

 • s to postavitvijo.
 • deluje na 1 željo samo na ta način.
 • s tako kratkim časovnim pasom.
 • ima namesto sporočila BESEDO, ki te bo povezala s tvojo željo.
 • ki zahteva podatke pred izračunom, ki so tebi pomembni
 • ki bo med drugim pri izračunu zahtevala tudi 3 številke tvoje telefonske številke
 • poti preteklosti-sedanjosti-prihodnosti (tri številke)

Splošni napotki

Se numerološke kode, ki jih imate ali boste imeli vedno imeli v telefonu, tablici, računalniku, lahko premaknete tudi v galerijo kjer imate druge slike, delujejo kode tudi od tam, ker upravljate s telefonom, računalnikom ali tablico in ni potrebno jih vedno imeti ali na ozadju, zaklenjenem zaslonu, telefonskem imeniku, vašega računalnika, tablice, telefona. In vedno jih lahko premaknete nazaj na ozadja, zaklenjene zaslone, telefonske imenike, ko tako čutite.

V telefonskem imeniku imate lahko kolikor želite različnih numeroloških kod, ker ima vsaka svoje ime, moč, simbol, sporočilo, ter kodo in vsaka gre pod telefonski imenik posamično, tako kot dodajanje stikov.

Pomembno pri vseh numeroloških kodah je najprej vaš datum rojstva, zato so vse kode, ki jih naročite, prepletene med seboj in s tem podvajajo moč dogajanja. 

V kodi želja pričakuj

7 pretokov utripa tvojega srca do dogodkov v urah ali dnevih. 5 vrhov tvojega utripa srca. Prelivanje in izbira barv bo točno določeno in predstavlja odnose in dogodke v katerih si...si bil-a...si želiš biti… Izračunana trimestna koda na poseben numerološki izračun. Namig takoj-beseda, ki je prvo vodilo tvoje želje. Časovni pas od aktivacije do zaključka 14 dni. 1 personaliziran namig v času 14 dni.
Spreminjanja dogodkov in kontrola nad njimi99%
Pozitivni vpliv na odločitve100%
Energija želja na mostovih preteklosti96%
Nepričakovani srečni preobrati100%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.