Tvojih 5 točk sreče

Numerologinja Karin

Čas delovanja 28 dni od trenutka aktivacije

Energija popolne sreče

Vaša numerološka koda 5 točk sreče bo algoritem vseh številk, ki so potrebne za preboj fantastičnih dogodkov sreče, želja v naslednjih 28-tih dneh
V vaši posebni numerološki kodi 5 točk sreče, je izračun vašega datuma rojstva, natančen čas, ko naročilo oddate in področje, kjer imate v trenutku, ko boste izpolnjevali podatke svojo prvo željo. Naključno boste morali prav tako izbrati številko v pripravljenem obrazcu, ker je to pomemben podatek, vaše trenutne energije. Ta prva želja je pomembna v tem časovnem pasu, ker bo odprla potem preostale. Vsi pomembni datumi (prehod planetov v druga znamenja in spremembe številk, popolna solarna eklipsa, božič in silvestrovo) so že avtomatično postavljeni za izračun v algoritmu številk in čakajo samo vaše podatke. 

5 točk sreče - digitalna numerološka koda za računalnik, telefon in tablico

Posebna numerološka koda 5 točk sreče

v vašem ozadju ali ohranjevalniku zaslona na telefonu, tablici, računalniku ali v PDF dokumentu, vam odpre pot v naslednjih 28-tih dneh po opravljeni aktivaciji.

Energija popolne sreče

Numerološka koda 5 točk sreče je energija popolne sreče z drugačnimi energijami, ki se bo 28 dni prepletala na vaših poteh, aktivirana preko digitalne numerološke kode, ki jo prejmete takoj po plačilu na vaš elektronski naslov, vedno v treh opcijah: za telefon, za računalnik ali tablico in pdf. certifikat.

Aktivacija bo zaključena, ko boste svojo numerološko kodo z grafiko namestili ali na ohranjevalnik zaslona, domači zaslon vašega telefona, na računalnik, na tablico ali jo boste imeli tudi v pdf dokumentu, ki si ga boste lahko natisnili.

Koda odpira

  • 1 hiter dogodek na željo ljubezni v 96-tih urah.
  • 1 hiter dogodek sreče v 5-tih dneh (odprta vsa področja)
  • drugi hiter dogodek sreče v 11-tih dneh (odprta vsa področja)
  • tretji hiter dogodek sreče v 22-tih dneh (odprto področje ljubezni in denarja)

Ker gre za prehod v teh 28-tih dneh, iz leta 2020 na leto 2021, iz 4 v 5, da se energija SREČE zaradi posebnega izračuna vaše digitalne numerološke kode, podvoji in na 5-tih točkah sreče sproži delovanje vsega še kar je v preteklosti ostalo nerešeno,negotovo ali morda celo izgubljeno.

Sprožilec dogajanja

Vaša numerološka koda 5 točk sreče, bo sprožilec fantastičnega dogajanja naslednjih 28 dni, ko se težave umikajo, ovire izginjajo, želje uresničujejo in ker je ta numerološka koda tako zelo močna in v posebnem izračunu, da bo objela del preteklosti, kjer iščete še pot, odgovor, prihod, poravnavo, ker zagotovo jo, glede na čas v katerem smo v tem trenutku z energijo solarne eklipse in iz katerega prihajamo, ter seveda sedanjost in dneve, ki prihajajo.

Zdaj gre za vašo zadnjo priložnost srečanja s preteklostjo in njeno poravnavo !!!

Sreča naslednjih 28 dni

Koda 5 točk sreče je vaša decembrska najbolj zaželena vstopnica za dogodke do 31.12.2020 In v januarju 2021. Izpolnite vse potrebne podatke, da se vaša numerološka koda 5 TOČK SREČE lahko izračuna in poveže s točkami sreče na vaših poteh TAKOJ, ko boste svojo kompletno numerološko kodo z vsem, kar ji pripada prejeli, na elektronski naslov, jo boste samo prenesli na svoj telefon ali računalnik ali tablico (domače ozadje ali ohranjevalnik zaslona).
Področje ljubezen90%
Področje želje100%
Področje sreče85%
Področje denarja70%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.