Spomin sreče

Čarobni vezni člen številk

Čarobni vezni člen številk

Vstopnica za vse dobro

Numerološka koda spomin sreče, je numerološka posebna zgodba, o čarovniji spomina, ki jo je dobro aktivirati prav zdaj v tem času prehoda številk, ker bodo imele svojo posebno moč zaradi časovnega pasu prehajanja preko preteklosti, sedanjosti v prihodnost.

Kombinacija vseh številk, ki so samo vaše, ker gre za vaše zgodbe, vaš datum rojstva, vaše spomine, datum rojstva druge osebe, ali datum vam pomembnega dogodka, ki bi ga radi doživeli ponovno in so različne seveda od posameznika do posameznika in se združijo v izračun numerološke kode spomin sreče.

Spomin sreče - digitalna numerološka koda za računalnik, telefon in tablico

Spomin sreče

Do uresničitve dogodka, ki ga želite ponovno doživeti, torej ni vezan na časovni pas. Ima izredno pomembno vlogo zaradi povezovanja in s tem direktnega dogodka do nečesa istega, kot ste to doživeli na samo vaš poseben datum ali preko osebe ali dogodka ali oboje skupaj in vam bo omogočila, da se boste ponovno povezali z občutki tistega datuma in prav tako se bo odprla pot, če je vaša želja v tej smeri tudi na isto osebo ali dogodek, v nasprotnem primeru povezovanje spomin sreče na drug dogodek ali osebo.

Numerološka koda spomin sreče odpre

Dogodek, ki si ga želite ponoviti ali z isto ali drugo osebo ali samo doživeti dogodek, nevezano na kakšno osebo, ki vas je takrat peljal v srečo (odvisno kaj boste vpisali v za to namenjene obrazce pred naročilom) prihaja po aktivaciji torej takoj, v energijo prepletanja spomina in sedanjega trenutka.

Numerološka koda spomin sreče nima časovne omejitve trajanja, ker se bo prepletala do uresničitve dogodka. Torej digitalna numerološka koda velja najkasneje do 31.12.2021, ker se potem vse številke ( leto ) menjajo.

Dogodek se lahko dogodi že v 0-33 tih dneh od aktivacije, ker je izračun kode tako natančen in s tem poveže vse, kar vas je takrat osrečilo na nezavednih nivojih energij, ki so se izgubile, ker se vaš datum rojstva ni več mogel povezati s časom, ki je odšel.

Vse dokler se ne dogodi uresničitev, ki bo vaša numerološka koda spomin sreče, se bo vzporedno odvijala posebna pot, ki bo objeta z lahkotnimi energijami in bo umirjala nemir in napačne korake, prehitro izgovorjene besede, da bi vzporedno s čakanjem na ta dogodek, prinesla še 1 dogodek, ki bo vaša sreča.

Izračun numerološke kode

Spomin sreče je vaša priložnost, da si to vrnete nazaj direktno v svoje življenje in ne več samo v misli in spomine.

Spomin sreče ste vi in vaša zgodba, ko se boste povezali, boste na ta način svojo srečo našli tudi povsod drugje.

Fantastično priložnost

Numerološka koda SPOMIN SREČE igra izredno pomembno vlogo v letu 2021 zaradi povezovanja številk in s tem direktnega dogodka do nečesa istega, kot ste to doživeli na samo vaš poseben datum ali preko osebe ali dogodka ali oboje skupaj in vam bo omogočila, da se boste ponovno povezali z občutki tistega datuma in prav tako se bo odprla pot, če je vaša želja v tej smeri tudi na isto osebo ali dogodek, v nasprotnem primeru povezovanje spomina sreče na drug dogodek ali osebo. Zelo pomembno pri tej numerološki kodi je, da imate pred seboj fantastično priložnost in prvič do sedaj vračanje nazaj na najbolj možen direkten način.
Področje ljubezen90%
Področje želje100%
Področje sreče85%
Področje denarja70%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.