Spomin sreče 2023

Obstajajo spomini, ki jih ne čas in ne prostor ne morejo izbrisati. Ko se aktivira spomin, se aktivira pretočnost v tvoji zgodbi.

3 dogodki znotraj 21-tih dni

Spomin sreče

Numerološka koda SPOMIN SREČE je posodobljena za leto 2023 z nekaj pomembnimi novostmi, zaradi spremembe številke leta 2023:

NOVO v kodi SPOMIN SREČE: 

  • Krajši časovni pas/ 21 dni
  • 7 mestna personalizirana numerološka koda 
  • 3X7=21 (vsak teden bo v aktivaciji dogodek do končne realizacije spomina)
  • Sporočilo v grafiki kode (personaliziran )

Spomin sreče bo aktiviral preko treh dogodkov končni uspeh spomina in njegovega povratka v tvoje življenje. Prvi namig kmalu po aktivaciji in zadnji namig, ko se tvoja koda izteče.

Karkoli je tvoja želja povezana s spominom, se bo zgodilo, zaradi postavitve frekvenc v dimenzijo nepričakovanega dogodka, ko se bo aktiviral spomin sreče.

Tvoj... Vajin... Spomin Sreče.

Karkoli je TVOJA ŽELJA povezana s SPOMINOM, se bo zgodilo, zaradi postavitve frekvenc v dimenzijo nepričakovanega dogodka, ko se bo aktiviral SPOMIN SREČE

Aktivacija kode

Dimenzije za leto 2023 so drugačne. Sama postavitev te kode je drugačna, ker je potrebno spoštovati zakone numerologije

Frekvence bodo v treh enakovrednih časovnih intervalih znotraj 21-tih dni aktivirale sliko, sporočilo, telefonsko številko, profil na družabnih omrežjih, tam kjer je ostal spomin sreče, ter ga po aktivaciji kode aktiviral nazaj v življenje.

Katerokoli področje je to; ne samo čustveno, ker spomin sreče je tudi lahko pretekli poslovni dogodek, podpis, uradna ustanova, so tudi druge osebe znotraj tvojega življenja, ki se je izgubilo ali je v izgubi.

Kdaj aktivirati kodo

Pomembno je, da je ustvarjen spomin v preteklosti, torej, da je bila zgodba, da je bil dogodek, ki si ga želiš vrniti. Pomembno je, da imaš ali sliko ali telefonsko številko ali zapis ali sporočilo ali podpis ali aktiven profil osebe na družabnem omrežju.

Ker bodo frekvence delovale na napisano, da vrnejo ton, sliko, dogodek v življenje nazaj, ter s tem tebi ali vajini ali vaši zgodbi ponudijo priložnost novega začetka, ko se bo aktiviral ta spomin sreče

Hramba kode

Če gre za vrnitev čustvenega spomina sreče potem: Telefon (domači zaslon, galerija slik, zaklenjen zaslon, ikona, telefonski imenik).

Če gre za vrnitev poslovnega-uradnega dogodka potem: Računalnik ali tablica

Spomin sreče se vrača v tvoje življenje

Zaradi planeta uran, ki je 7, leto 2023 je 7 se bo spomin sreče aktiviral v tvoje življenje s tako visoko intenzivnostjo, da ne bo obstajalo nemogoče, ker zakoni numerologije preprosto ne bodo izpustili te izjemne moči za vrnitev spomina sreče.

VRNITEV SPOMINA SREČE100%
AKTIVACIJA NA SPOMIN SREČE100%
TVOJA PRILOŽNOST ( morda zadnja za prebuditev spomina ) 85%
NEPRIČAKOVANI ODLIČNI SCENARIJI na poti do VRNITVE SPOMINA SREČE91%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.