Soulmates

Srce, ki ga je vredno ljubiti, je tisto, ki ga razumeš tudi v tišini.

Povezovanje sorodnih duš

Zadrži ali najdi pravo sorodno dušo

“Nekega dne bo nekdo prišel ali pa je že prisoten v tvoje življenje in te prepričal, zakaj nikoli ni uspelo z nikomer drugim”

Legenda pravi, ko povežemo preko tarčnega ciljanja dve sorodni duši preko posebnega simbola in numerološke kode SOULMATES ali numerološka koda SOULMATES osebi, ki išče in si želi svojo sorodno dušo odpre povezavo, se v univerzumu zgodi nevidljiva vijolična nit prenosa energij, ki najkasneje v 33-tih dneh ( 33 predstavlja zelo hitre dogodke USODE (tudi več njih v zaporedju, preko pozitivne velike spremembe, s katero se sreča vsak posameznik), podari dogodek, ki je zelo jasno sporočilo, da ste svojo sorodno dušo našli, prepoznali in zgodi se najpomembnejše pravzaprav to dejanje istočasno tudi na drugi strani.

Preseki dogajanja so: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 ur ali dni. 

Numerološka koda SOULMATES Karin

1) simbol za povezovanje 2) Vaše ime. 3) Vaša osebna izračunana numerološka koda 4) Datum veljavnosti.

Kako boste prepoznali delovanje?

Ker boste povezani preko numerološke kode in simbola, boste intuitivno v sebi zaznali v nekem trenutku dneva, da je to ta oseba in zgodilo se bo tudi na drugi strani. Gre za izjemen prenos za že znane sorodne duše ali izjemen prenos tarčnega ciljanja na sorodno dušo v prihodu.

Znaki povezovanja

Ne glede na to ali ste v iskanju sorodne duše ali potrjevanju obstoječe in združitvi, tisti, kjer to še niste je potek znakov, ki se vam bodo začeli pojavljati popolnoma enak (več jih je, jaz bom naštela najbolj pogoste): 

  • Preteklost se bo pred dogodkom veliko vrtela v vašem življenju, vse mogoče stvari iz preteklosti od majhnih, na videz nepomembnih do velikih.
  • Videti boste začeli zaporedje številk, kazalci na uri se bodo večkrat ustavili, ko boste pogledali na 11:11, 12:12 itd.
  • Slišali boste glasbo na radiu večkrat zapored in bo imela za vas pomen iz preteklosti.
  • Morda boste nekoliko nervozni
  • Naleteli boste na stavke v knjigah, na družabnih omrežjih, na stavbah, v prostorih, ki bodo imeli spomin na preteklost.
  • V dnevu boste imeli val zelenih semaforjev
  • Ko boste hodili boste v tem času naleteli vsaj 3x na pero ptice.

Vse to ste morda že doživeli v vaših življenjih, lahko tudi, da nsite potrebovali pomoči pri iskanju sorodne duše in ste še vedno s to osebo srečni, potem vam je bil vaš zapis numerološke kode SOULMATES podarjen ob vašem rojstvu.

Vrnitev sorodnih duš

Če pa ste že imeli soočenje s sorodno dušo, ki je odšla, si jo želite v svojem življenju, imate zdaj priložnost, za povezovanje.

Sorodne duše včasih odidejo, zato, da se lahko vrnejo, zgodi pa se tudi, da odidejo in se Soulmates, zapis, ki vam ni bil podarjen ob vašem rojstvu v celoti umakne in skozi življenje potem srečujete in imate nesrečna razmerja, ali pa ste v kakšnem razmerju, kjer ni od energij sorodnih duš več ničesar, ker vam je bil ob vašem rojstvu podarjen samo za kratek čas zapis Soulmates.

Prepoznavanje sorodne duše100%
Znamenja, dogodki, znak95%
Ljubezen 100%
Potrjevanje sorodne duše, če jo že poznaš100%

Prva aktivacija

Ko boste aktivirali numerološko kodo SOULMATES, se boste povezali s svojo sorodno dušo. Tarčno se z numerološko kodo, simbolom, cilja tukaj vse od iskanja, potrjevanja, vračanja, nadgrajevanja povezav sorodnih duš.

Simbol je rdeča nit

prepletena s skrivnostjo vseh pravih povezav sorodnih duš, čarovnija numerološke kode je prenos energij na drugo osebo ali na tarčno ciljanje osebe v prihodu, v kolikor si v iskanju svoje sorodne duše.
Preseki dogajanja so: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 ur ali dni.

Povezava je pomembna

Povezava je tokrat zelo pomembna, zato ne smeš prekiniti tok tvojega Soulmate potovanjaMoram napisati, da boste po preteku 33-tih dni, tokrat prvič takoj potrebovali novo kodo Soulmates, ker bo šlo za potrjevanje dogajanja in zaklepanje srca.Druga koda Soulmat s spremenjenim ozadjem-energije, vam bo na voljo za naročila po posebni ceni: 25 eur.V zadnjem namigu, po izteku prve kode Soulmate boste prejeli link do kode Soulmates nadgradnja. Samo 66 dni je v letu odprta pot dela čarobne magije univerzuma ljubezni do povezovanja sorodnih duš. Ta čas v letu 2021 se začne v septembru 2021.

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.