Secret code

Poseben simbol za tvojo srečo v zapisu tvoje prihodnosti, ki se aktivira takoj po nakupu...

Poseben simbol

Skrivnost sreče

SECRET CODE ima v sebi poseben simbol Skrivnost sreče, gre za posebno energijo privabljanja dobrega preko dogodkov in oseb, numerološko kodo posameznika glede na njegov datum rojstva, ter ostale pomembne podatke pred izračunom v kodi je skrit tudi delček (2 številki, postavljeni sta lahko skupaj ali vsaka za sebe) ki razkrijeta ali del telefonske številke najpomembnejše osebe, ki je ali bo vstopila v vaše življenje in 1 številka, ki kaže deloma ali v celoti na hišno številko, nadstropje, vam pomembne nepremičnine, kjer vas čaka do 31.8.2021 zelo pomembna zgodba, 3 inicialke imen ali priimkov oseb,ki bodo pomembne v tem času za vas in 2 inicialke imen krajev, mest, držav, kjer se bodo dogajale najpomembnejše zgodbe v časovnem pasu do 31.8.2021.

 1. Simbol: najmočnejše konfiguracija skrivnosti je poseben simbol, ki ob aktivaciji odpre tvoj oddajnik sreče
 2. Tvoje ime
 3. 5 mestna numerološka koda
  • Tvoja energija sreče in mostovi, ki jih želiš prehoditi
  • Del tebi pomembne telefonske številke ali več njih
  • Številka tebi pomembne nepremičnine, stavbe, ki bo imela pomemben del v tvoji zgodbi.
 4. Začetnice-inicialke: pomembne osebe ki bodo spremenile tvoje življenje v časovnem pasu do 31.8.2021. Upoštevaš lahko ali ime ali priimek ali oboje skupaj.
 5. Dnevi v tednu: 2 dneva v časovnem pasu do 31.8.2021, ko lahko vedno pričakuješ nekaj pomembnega
 6. Čas trajanja tvoje secret code

Prepletanje dveh močnih numeroloških kod

Ker gre tokrat za prepletanje dveh močnih numeroloških kod, vedno poglej, če recimo tebi pomembna oseba ni med inicialkami imena ali priimka ali je morda kakšna številka telefona te osebe, nepremičnine, kraja, mesta, države, ter istočasno poglej kodo ( trimestna številka ) pri kodi Želja, ter sporočilo v njej ( beseda ).
 
Inicialke, predstavljajo tudi začetnico tebi pomembnega dogodka. Prav tako poglej numerološko kodo po abecednem vrstnem redu, katera črka je še in bo aktualna.
Primer Secret code: – 38921 3-C, 8-G, 9-H, 2-B, 1-A. Potem seštej prvi dve številki v kodi 3+8=11-J, preostale tri številke v kodi 9+2+1=12-K
Primer koda Želja: – 753 7-F, 5-D, 3-C Potem seštej prvi dve številki; 7+5=12-K, poglej zadnjo številko 3-C. Seštej celotno kodo 7+5+3=15-N Če se ne izide do 25, potem sešteješ dvomestno številko do enomestne številke.
Gre za tako izrazito prepletanje usode, s simbolom Skrivnosti Sreče, kodo Secret code in kodo Želja, zato jo prejmeš za darilo, vsega pomembnega v tvojem življenju, kar se ti dogaja in kar se ti bo. Dejstvo je, da se ti na obeh kodah in zapisu prihodnosti že odpira pot. Lahko, da se je v kolikor je aktivacija za teboj, v tem času že nekaj zgodilo. Verjetno gre za preteklost in željo. Lahko pa si samo ti zdaj z drugo, svežo, privlačno energijo, ki se bo prepletla z dogodkom.

Most med dogajanjem

2 številki v vaši kodi sta most med vsem tem dogajanjem od inicialke imen, priimkov, krajev, mest, držav do dnevov vaših prelomnic, številke pomembne stavbe in del telefonske številke v te časovnem obdobju, ki bo vam pomemben. Določala se bosta tudi 2 dneva v tednu, ko boste lahko pričakovali pomemben dogodek.

SECRET CODE je

 • v vseh pogledih drugačna, ker tudi s svojim simbolom, ki bo na grafiki povezuje vaš datum rojstva s posebno energijo SKRIVNOST, ki je ključni člen za uspeh.
 • USODA ŠTEVILK in SIMBOLA, ki vam je določena v tem časovnem pasu na svoji najvišji stopnji sreče
 • energija skrivnosti eklips ( 26.5.2021/9 in 10.6.2021/3 ), ko se vam bo zaradi vsega kar ta koda ima v sebi zgodile NEVERJETNE ZGODBE, Ne samo v času trajanja eklips, temveč preko celotnega poletja do 31.8.2021.
 • SKRIVNOST, ki bo vsem, ki boste imeli to kodo pokazala kdaj, kdo, kje, se vam bodo dogajale zgodbe, ki bodo odšle potem z vami v prihodnost.
 • vaša zgodba napovedi prihodnosti

Moč simbola

skrivnost tvoje sreče preko posebnega simbola, v sebi prvič združuje ne samo izračunano 5 mestno kodo (razporeditev v 5 mestni numerološki kodi posameznika, kjer se vsaka številka povezuje v točno določeno pozicijo od oseb, dogodkov, telefonskih številk, dni, nepremičnin, krajev, mest, kjer boste dosegli svoje najvišje vrhove sreče. Številke v kodi so razvrščene po zaporedju Skrivnosti.

SECRET CODE sestava

 • 2 številki v 5 MESTNI KODI sta povezani ali tudi ne, del telefonske številke osebe, ki bo odigrala najpomembnejšo vlogo v času do 31.8.2021.
 • 1 številka v 5 MESTNI KODI predstavlja del ali celoto hišne številke vam pomembne nepremičnine, nadstropja, kjer boste do 31.8.2021 doživeli nekaj izredno pomembnega. Tukaj se ne gleda samo nepremičnina v kateri živite, delate, temveč tudi druge stavbe, tudi na potovanjih, od številke hotelske sobe, številke hotela, apartmaja itd. Pri hišni številki boste tudi sešteli lahko, vse številke, če bo večja od 9, da boste prišli do enomestne številke in to je potem znak oziroma ta stavba, kjer se vam bo dogajalo nekaj izjemno pomembnega.
 • 2 številki v 5 MESTNI KODI sta most med vsem dogajanjem, ki je pred vami.

5 MESTNA NUMEROLOŠKA KODA nima postavljenega vrstnega reda pri določanju telefonskih številk, številk stavb in upoštevajte vse številke v njej, kjer se vam bodo odvijale vaše najpomembnejše zgodbe v prihodnjih dnevih, tednih in mesecih.

SECRET CODE ima v sebi tudi

 • 3 inicialk imen ali priimkov oseb, ki bodo imele ključno vlogo do 31.8.2021
 • 2 inicialke imen mest, krajev, držav, ki bodo nosilke vam pomembnih zgodb do 31.8.2021
 • 2 dneva v tednu, ko lahko glede na celoten izračun pričakujete prelomnico do 31.8.2021, kar pomeni, da se vam bodo v teh dnevih dogajale pomembne zgodbe.

Personalizirana Numerološka Koda v kateri je napisana vaša prihodnost in se vsaka številka v 5 mestni kodi navezuje na skrivnost vaše sreče v časovnem obdobju do 31.8.2021.

Zapis prihodnosti posameznika

vas bo peljal čez vse ovire in vam pokazal čas, na način kot do sedaj še nikoli. Odpiralo se vam bo zapisano, kar se že dogaja in kar se še bo in vas varovalo pred slabim. Vse je točno določeno kot vedno, ker se mora vsak korak v popolnosti ujemati s časom v katerem smo in bomo. Življenje je kot most, kjer se vse dobro vedno vrne.
Sreča100%
Zaščita pred neprijetnimi dogodki88%
Sporočila, ki si jih želiš90%
Uspeh dveh najbolj pomembnih zgodb v tem časovnem pasu100%
Odpiranje dogodkov, kjer so bile do sedaj težave83%
Tvoja energija100%
Privlačnost energij za tiste najlepše dogodke100%
Nepričakovano dogajanje prepleteno s srečo, ko to ne boš pričakoval-a91%

Darilo koda želja

Takoj po nakupu kode SECRET CODE, boste prejeli na vaš elektronski naslov sporočilo, kako aktivirate svojo kodo Želja kot darilo, da vam bo dodatno v času 14-tih dni- gre za najhitrejši časovni pas, dodala na vašo Srečo s Secret code dodaten lesket sijaja in s tem dogajanja. Prepleteni prav ti dve kodi namreč tvorita poseben dogodek, preko osebe, vam pomembnega datuma, kjer bo v tistem trenutku vaša največja želja.

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.