Secret code 2

Skrivnost tvoje sreče preko posebnega simbola. Časovni pas 12.10.2021-12.12.2021

Skrivnost tvoje sreče

Skrivnost - tvoja zgodba o sreči

Personalizirana Numerološka Koda v kateri je napisana tvoja prihodnost in se vsaka številka v 5 mestni kodi navezuje na skrivnost tvoje sreče v časovnem obdobju do 12.12..2021, ko se boš spremenil-a Ti in tvoja okolica.

SECRET CODE 2 z darilom POSEBNA KODA ŽELJA, bo namreč ob vsej moči dogodkov, brisala prvič do sedaj vsa prekletstva, magijo, karmične lekcije zaradi tretjih oseb, ki so postavljene kot ovira, zastoj, težava, zaradi katerih se tvoja sreča odmika v letu 2021…

 1. Simbol: najmočnejše konfiguracija skrivnosti je poseben simbol, ki ob aktivaciji odpre tvoj oddajnik sreče. Vse črtice, pikice, postavitev, številke, je v točno določenem zaporedju oddajnika sreče, ki se aktivira skupaj z izračunano numerološko kodo.
 2. Tvoje ime
 3. 5 mestna numerološka koda: 2 številki v tvoji kodi sta most med vsem tem dogajanjem od inicialke imen, priimkov, krajev, mest, držav do dnevov tvojih prelomnic, številke pomembne stavbe in del telefonske številke v te časovnem obdobju, ki bo tebi pomemben.
 4. Začetnice-inicialke: pomembne osebe ki bodo spremenile tvoje življenje v časovnem pasu do 12.12.2021. Upoštevaš lahko ali ime ali priimek ali oboje skupaj.
 5. Dnevi v tednu: 2 dneva v časovnem pasu do 12.12.2021, ko lahko vedno pričakuješ nekaj pomembnega
 6. Čas trajanja: tvoje Secret code 2
 7. Osebno sporočilo: je že napoved, nekje tudi v času ( ure, dnevi od aktivacije ), ki bo prepletena s sporočilom v darilu (posebna koda želja), ki gre v dogodek in uresničitev.

Ko aktiviraš SECRET CODE 2, aktiviraš svojo moč

Časovni pas 12.10.2021-12.12.2021
Zakaj je tako pomembno, da jo imaš v tem časovnem pasu?
– Planet Saturn pod številko 4, je 11.10.2021 končal svoje potovanje nazaj in ima izjemno moč v direktnem potovanju za tvojo prihodnost in popravo preteklosti, še zadnjič letos.
Še preostali planeti in številke se bodo obrnili, obstali in potem odšli na potovanje naprej v tem ciklusu časovnega pasu, kar je izjemno ODLOČILEN TRENUTEK za tvojo zgodbo kako odpreti SKRIVNOST SVOJE SREČE.
 • Eklipse zadnji 2 v letu 2021, pod konfiguracijo karme in preteklosti
 • Lunarne faze v prepletanju želja, pričakovanj, odločitev.
 
Simbol skrivnost sreče
Secret code 2 ima v sebi ponovno poseben simbol skrivnost sreče, tokrat z dodano vrednostjo v simbolu-zapisu skrivnosti, ker gre za posebno energijo privabljanja dobrega preko dogodkov in oseb, numerološko kodo posameznika glede na njegov datum rojstva, ter ostale pomembne podatke pred izračunom v kodi je skrit tudi delček ( 2 številki, postavljeni sta lahko skupaj ali vsaka za sebe ) ki razkrijeta ali del telefonske številke najpomembnejše osebe, ki je ali bo vstopila v tvoje življenje in 1 številka, ki kaže deloma ali v celoti na hišno številko, nadstropje, tebi pomembne nepremičnine, kjer te čaka do 12.12.2021 Zelo pomembna zgodba, 3 inicialke imen ali priimkov oseb,ki bodo pomembne v tem času za tebe in 2 inicialke imen krajev, mest, držav, kjer se bodo dogajale najpomembnejše zgodbe v časovnem pasu do 12.12.2021.
Most med dogajanjem
2 številki v tvoji kodi sta most med vsem tem dogajanjem od inicialke imen, priimkov, krajev, mest, držav do dnevov tvojih prelomnic, številke pomembne stavbe in del telefonske številke v te časovnem obdobju, ki bo tebi pomemben. Določala se bosta tudi 2 dneva v tednu, ko boš lahko pričakoval-a pomemben dogodek.
V Secret code 2 je dodano posebno sporočilo in zapis v grafiki je drugačen zaradi prihajajočih eklips, potovanja planetov, številk, ter časovnega pasu v času do 12.12.2021
Pred odločitvijo za Secret code 2 poglej
 • Preteklost-kaj je še ostalo nedorečeno, morda izgubljeno, nerešeno, kje so še amplitude korakov, ki si jih želiš srečati in česa dejansko ne želiš več in ti je povzročilo velike težave, ter si želiš odmik od nastalih situacij. 
 • Sedanjost– koliko tvoje preteklosti je še vedno v sedanjosti in s tem želje povezane z njo.
 • Prihodnost– veš točno kaj si želiš.
 • Tako bo tvoja odločitev najlažja, da aktiviraš svojo Secret code 2.

Skrivnost tvoje sreče preko posebnega simbola

Številke v SECRET CODE 2 so razvrščene po zaporedju Skrivnosti, še toliko bolj pomembne zaradi kombinacije usode tega časovnega pasu 12.10.2021-12.12.2021; 9/11 in z dvema eklipsama v prihodu, potovanja planetov in številk.

SECRET CODE 2 je

 • Drugačna, ker tudi s svojim simbolom, ki je na grafiki povezuje tvoj datum rojstva s posebno energijo skrivnosti, v časovnem pasu, ki je ključni člen za uspeh.
 • Usoda številk in simbola, ki  je določena v tem časovnem pasu na svoji najvišji stopnji sreče
 • Energija skrivnosti eklips, ki se bodo dogajale v časovnem pasu trajanja secret code 2- usode (12.10.2021-12-12-2021; 9/11 ), Ko se ti bodo zaradi vsega kar ta koda ima v sebi zgodile neverjetne zgodbe.
 • Skrivnost, ki ti bo, pokazala kdaj, kdo, kje, kako, se ti bodo dogajale zgodbe, ki bodo odšle potem s teboj v prihodnost.
 • To je tvoja zgodba napovedi prihodnosti, preskok ovir, zaključek težav, odpiranje sreče, potrjevanje dobrega, vračanje še zadnjič letos izgubljenega.

SECRET CODE 2 sestava

 • 3 Inicialk imen ali priimkov oseb, ki bodo imele ključno vlogo do 12.12.2021
 • 2 Inicialke imen mest, krajev, držav, ki bodo nosilke tvojih pomembnih zgodb do 12.12.2021
 • 2 Dneva v tednu, ko lahko glede na celoten izračun pričakuješ prelomnico do 12.12.2021, Kar pomeni, da se ti bodo v teh dnevih dogajale pomembne zgodbe.
 • Novo: personalizirano sporočilo
 • Novo: poseben in drugačen zapis v grafiki kode, ki odpira skrivnost

Preprosto moraš jo imeti

Secret code 2 z darilom posebna koda želja, bo namreč ob vsej moči dogodkov, brisala prvič do sedaj vsa prekletstva, magijo, karmične lekcije zaradi tretjih oseb, ki so postavljene kot ovira, zastoj, težava, zaradi katerih se tvoja sreča odmika v letu 2021.
Poravnava s preteklostjo ( osebe ali dogodki )89%
Zaščita pred neprijetnimi dogodki98%
Tvoja moč100%
Časovni pas Usode79%
Preboj dogajanja preko oddajnika sreče88%
Privlačnost energij za najlepše dogodke97%
Nepričakovano dogajanje prepleteno s srečo94%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.