Posebna izdaja 5 točk sreče

Prvič direktno prepletanje 5 točk sreče in želja.

Zvezdni utrinki želja na kombinaciji 9 in 5 točk sreče-popolnost

Prepletanje sreče in želja

OZVEZDJE je skupina ZVEZD, ki so navidezno zvezane druga z drugo v posebno podobo. V trosežnem prostoru večina zvezd, ki jih vidimo, ni povezanih med seboj, lahko pa ležijo skupaj na nebesni krogli nočnega neba.

Poseben izračun, v času energije 9 ( april 2021 ) bo v vaših telefonih ali tablicah ali računalnikih preko kode imel ta MOST, ki si ga želite ali morate prehoditi ponovno

Edinstvena energija številk in zvezd

15. 4 .- 25. 4. 2021 na nočnem nebu združen v energijo želja in točk sreče. 9.4.2021 je 9 in je 14 ( 15.4.2021 je 6 in 25.4.2021 je 7 ) Vsota teh dveh datumov je 13, še vedno karmična povezava 14-13, 5/4 kot zadnje dejanje sklenjenega kroga s preteklostjo. Samo, da vidite, da ni nič naključje. ZATO BO TAKO ZELO POMEMBNO imeti to kodo, ker ne samo to kakšno moč ima na mostovih preteklosti in zadnjič, temveč kako močno bo vplivala na vaše točke sreče in želje.

Zvezdni utrinki sreče

Meteorski dež LIRIDA-zvezdni utrinki sreče v Ozvezdju LIRA ( Lyra ), bo namreč med 15. 4 .- 25. 4. 2021 na nočnem nebu združen v energijo želja in točk sreče. Največja intenzivnost zvezdnih utrinkov LIRIDA:  22. in 23. 4. 2021.

LIRA pomeni RAZLOČITEV, torej odnosi z ljudmi: 

  • sorodstveno razmerje
  • ljubezensko razmerje
  • delovno razmerje
  • naročniško razmerje
  • pogodbeno razmerje

Mostovi

April je pod 9-celoten mesec in je v kombinaciji ⅘, to kombinacijo smo imeli od konca decembra 2020, preko januarja 2021,ko je bil prvi most, zdaj 4 mesece kasneje se pojavi zadnji most ali lahko, ker je konfiguracija takšna, da se zgodijo 4 mostovi združeni v enega ali 3 mostovi v enega ali 2 mostova v enega.

Sreča, zadovoljstvo...

V teh razmerjih se bo torej dogajalo 99 % vseh vaših zgodb na način direktnih dogajanj za dobro ali slabo.

Zato boste VSI s to posebno izdajo numerološke kode 5 TOČK SREČE imeli uspeh, srečo, zadovoljstvo, nagrado, rešitev, v teh odnosih. 

Zato je 9.4.2021 tako zelo pomemben, da se bo izračunana koda čimprej ( pred zgoraj zapisanim datumom ) dovolj hitro povezala z vsemi dogodki, ki bodo vstopili do 15.4.2021 v vaše življenje.

Posebna izdaja 5 točk sreče

bo drugačna, od tega, da se bo zahteval pred izračunom v dveh točkah datumsko pomembna obdobja za vami, do tega, da 5 barvnih točk v točno določenem zaporedju postavljenih nad izračunano kodo, objeti z vašo zvezdo SREČE, nosijo MOČ mostov, ki ste jih prehodili. Vse karmične številke se bodo razvrstile preko 4 ( april ) Zato je zdaj, ko so VSI PLANETI in VSE ŠTEVILKE na poti naprej TA ČAS in VAŠA ODLOČITEV najpomembnejši.
Tvoje prepletanje točk sreče in točk želja100%
Področje želje95%
Obdobje sreče100%
Preteklost na svoji poravnavi in priložnosti 95%
Pomembne odločitve-Tvoje ali iz druge strani89%
Sreča in želje100%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.