O Karin

Moč števil

Numerologija je njen svet

Karin je oseba, ki v sebi nosi moč, ki ni namenjena vsakemu, znanje, ki ga nadgrajuje, simpatičnost, ko jo nasmejejo majhne stvari, odločnost, brez nje zagotovo ne bi bilo vseh na videz tako drznih poslovnih potez, strogost, v prvi vrsti do sebe in do vseh, ki sodelujemo z njo, optimizem, ki je njena odlika že vrsto let in njena tako posebna energija, ki privablja množice ljudi, da ji zaupajo, verjamejo in jo imajo preprosto radi.

Veličastna energija

Njene oči povedo vse, njen nasmeh se dotakne vsakega srca in njen glas te popelje v svet, kjer bi ostal, poslušal in se samo prepustil tej njeni veličastni energiji.

Njene oči povedo vse, njen nasmeh se dotakne vsakega srca in njen glas te popelje v svet, kjer bi ostal, poslušal in se samo prepustil tej njeni veličastni energiji.

Že kombinacija številk njenega rojstnega datuma daje slutiti, da je Karin posebna oseba, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Njena sposobnost, torej v kombinaciji tisočerih številk najti pravi odgovor in s tem napoved, bi lahko rekli, da je matematik, ki je svojo profesionalnost usmerila na področje numerologije. Številke ljubijo njo in ona ljubi njih. Mi ji pravimo, da je genij v številkah, saj s številkami operira kot najbolj vrhunski kirurgi na svetu in je med prvimi, ki je razvila svoj poseben algoritem izračuna numeroloških kod za točno določena področja in časovne pasove.
Njen spomin za številke je neverjeten, njena intuicija prav tako, njena moč predvidevanja še veliko bolj in vedeti morate, da je prav vse to v kombinaciji številk njeno najmočnejše orodje.

Verižna reakcija dobrega

Numerološke kode

Karin verjame, da so numerološke kode kot voda, ki jih potrebuje vsak posameznik, saj preko njih vsak pridobiva ne nivoju energij, kjer potem sproža dogodke, ki si jih želi v življenju, v določenem časovnem pasu in ustavlja tiste neprijetne. Numerološke kode so vzporedna pot nujne pomoči kadar datum rojstva posameznika v nekem časovnem pasu ustvarja težave, ovire, zastoje, povzroča izgube, neprijetne dogodke itd.

S pomočjo numeroloških kod, ki se aktivirajo, ko pridejo do posameznika, se sproži ta verižna reakcija dobrega, lepega, velikokrat tudi na meji verjetnega, ker imajo moč, da na nezavednih energijah ustvarijo nov svet, kjer je mogoče zares vse.
Zato so numerološke kode tako zelo pomembne tudi za želje.

Najboljša v svoji stroki

V Sloveniji in tudi zunaj meja velja za najboljšo v svoji stroki, vedno z jasnimi odgovori, nikoli z nepotrebnimi pridevniki, ravno nasprotno, vedno hitra, drzna in jasna.
2014
Mojih 365 Skrivnosti
Izdaja knjige
2014-2015
Revija K
Izdaja revije o numerologiji

S koraki, ki jih dela tudi na področju balkana, evrope, osvaja srca in zaupanje tudi tam vedno bolj in v ponos in veselje ji je, ko vidi da niso meje ovira, da ste lahko skupaj z njo tudi vi.

 • Leta 2014 je napisala knjigo: Mojih 365 Skrivnosti, v kateri vsak dan bralec lahko dobi vpogled dogodka, ki ga čaka.
 • Leta 2014-2015 je izdajala svojo revijo K

Njena facebook stran je med najboljšimi tako z zasnovo, ki na enostaven način bralcu ponudi vpogled v numerološke analize, ki so vedno jasne, direktne in točne, kot tudi sledilci v svetu.
Njena predavanja tako v Sloveniji kot tujini so vedno razprodana.

Vse tekste, vsa besedila, pisma, piše sama in njen talent poleg vsega naštetega so tudi besede, ki se dotaknejo vseh njenih bralcev. Tako napisane kot izgovorjene.
Karin pravi, da ko imaš vrhunsko znanje, potem so besede samo pot, da to znanje podariš ljudem naprej.

In tukaj nimamo več kaj za dodati. Uživajte v njeni družbi in dovolite sebi podariti pot do sreče, ali srečo samo nadgradite, ki vam jo Karin odpira.

Izkušnje strank

Kaj ljudje pravijo o njej
 • Draga Karin, Lepo se Vam zahvaljunem za Vašo pozitivno energijo, sms odgovore kot tudi Vaše namige, ki mi v trenutni situciji še kako pomagajo, da preživim dan za dnem. Z Vašo pomočjo verjamem, da se bo situacija z atijem pozitivno rešila z srečnim izzidom. ❤️🙏🍀Pomagate mi ohraniti pozitivno razmišljanje, kar me drži pokončno. Hvala Vam ker ste! ❤️🙏V pričakovanju novega namiga, Vas lepo pozdravljam in Vam želim lep dan, Saša

  Saša
 • Draga Karin,  pišem Vam, da se Vam iz srca zahvalim za kodi. Obe kodi sem aktivirala 14.12. In prvi čudež sem že doživela včeraj in drugi danes. Namreč iz bolnice so javili čudovito novico, da je ati danes še bolje kot včeraj, da so pljuča v boljšem stanju in da je izven življenjske nevarnosti. Pojedel je tudi ves zajtrk in kosilo in je buden in se že poheca z osebjem tam. Iz srca hvala, hvala hvala, neskončno sem srečna in hvaležna. ❤️  

  N*****
 • Karin hvala, samo še 1x hvala za to izčpno in razumljivo sporočilo, katero me je zelo pozitivno razveselilo in obdarilo. Tudi vi ste mene – nas v potpunosti reševala določenih težav in problemov. Zdaj samo vam in vsej vaši ekipi želim obilo uspeha še naprej lepih rezultatov, posebej naj vas spremlja sreča, zdravje in čudoviti rezultati! Ostanite zdravi! Lep in srčen pozdrav.

  Dragica
 • Hvala vam, Karin za vse irečene besede,za vaš trud ter pomoč vsem namza vspodbudo ki jo velikrat marsikdo od nas rabi.Veliko uspehov še naprej vam želim iz srcs .L.p

  Marija
 • Hvala vam, zaradi vas sem v najhujših trenutkih v svojem življenju ostala prizemljena,čeprav ranjena hodim z dvignjeno glavo in vse se nekako postavlja na pravo mesto. Ne še vse ampak,kjer je volja,je moč. Vse lepo.

  Sonja
 • Predivna draga Karin, hvala za sve iskrene napisane riječi,riječi su moćne, hvala što me svojim objavama i analizama podižeš iz mulja, daješ neku nevidljivu snagu i zaštitu. Vaša jednostavnost je čarobna, te Vam želim mnogo uspjeha u životu i radu. Srdačan pozdrav, 

   
  Gordana
 • Hvala Vam za ves trud, ki ga neumorno razdajate za naše zgodbe, za naše pravilne odločitve, da nas dvigujete ob naših brezizhodnih situacija in še in še bi lahko naštevala. Tako bom napisala VELIKI HVALA💖🍀HVALA KER STE. Hvaležna sem za vse kar imam, čeprav me je leto 2020 hudo zaznamovalo, ker mi je vzelo moža in najino neskončno ljubezen , se bom borila z Vašo pomočjo za najino hčerko in peljala naprej pot ,kot sva si jo začrtala z mojim možem, namreč bil je moj zmagovalec , moje VSE💙🍀. Ob njem sem postala največja moč SEBI s katero bom šla v življenje naprej😇. Želim Vam vse dobro in ostanite zdravi. 💖🍀😇

  Lidija
 • Draga Karin, Najlepša hvala 1000x!! Dan začnem z vami, z dnevno napovdjo, ta me drži pokonci, pa naj zveni še tako čudno ali smešno……komaj čakam čas me 7:00 in 7:30, preberem, zadiham, in začnem dan. Kakorkoli, hvala!! Hvala, ker ste.

  Zehra
 • Draga Karin, Pišem Vam, da se Vam iz srca zahvalim za kodi. Obe kodi sem aktivirala 14.12. In prvi čudež sem že doživela včeraj in drugi danes. Namreč iz bolnice so javili čudovito novico, da je ati danes še bolje kot včeraj, da so pljuča v boljšem stanju in da je izven življenske nevarnosti. Pojedel je tudi ves zajterk in kosilo in je buden in se že poheca z osebjem tam. Iz srca hvala, hvala hvala, beskončno sem srečna in hvaležna. ❤️

  Saša

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.