Digitalne numerološke kode

Pred vami je svet digitalnih numeroloških kod

Izračunana koda aktivira zastoje, težave, izgubljene zgodbe, negotove izhode na vam pomembnih področjih.

Izračunana numerološka koda aktivira celoten časovni pas trajanja kode.

Numerološka koda aktivira vedno tisto področje ali osebo, kjer sami določate pred izračunom dogajanje.

Vedno rejmete prvi mail po nakupu kjer vam piše vse, nekatere kode imajo tudi vmesni personaliziran namig dogajanja, ter vsi prejmete zadnji mail, ko vam koda poteče, ter kaj morate storiti.
Nobenih skrbi nimate s kodo, ker mora ona sama po sebi biti čista, da lahko spreminja vaše zgodbe v časovnem pasu in na tistem področju, za katerega tudi svojo kodo naročite.

Numerološke kode

Kaj morate vi narediti po aktivaciji numerološke kode ?

Nič, ker je koda s tem, ko je aktivirana in vedno, ko kličete pišete, gledate fotografije, uporabljate druge aplikacije, pošiljate sporočila, delate zapiske, se sprožajo energije prepletanja dogajanja.

Vsaka numerološka koda ne glede na časovni pas vedno najprej aktivira željo. Nekatere numerološke kode imajo v grafiki personalizirano sporočilo, ki je napoved dogodka pred posameznikom.

Numerološke kode imajo tako izjemno moč preboja dogodka.

Posebni numerološki algoritem številk

Digitalna numerološka koda

S pomočjo strokovnjakov na področju računalništva sem razvila program z imenom Numerološki algoritem številk, ki Vam je na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu.

Svoje numerološke kode lahko vedno naročili takrat, ko si jih boste želeli ali potrebovali. Seveda vas bom vedno tudi opozarjala na pomembne časovne pasove, datume in podobno.

 

Numerologinja Karin

Pred vami je novi svet

v katerem se bo spremenilo toliko tega, zato je tako zelo pomembno, da boste z numerološkimi kodami imeli ravnovesje, ker z njim boste ustvarjali nemogoče, doživljali srečo, objemali dneve z nasmehom in imeli drznost, da uresničite vse tisto, za kar ste bili do sedaj na nek način prikrajšani.

SREČA, vendar mora biti podprta z numerološkimi digitalnimi kodami, da bi se ta sreča potem lesketala v vašem življenju.

In, ker je potrebno temu slediti, da bi potovali skozi dneve, tedne, mesece srečno so numerološke kode najboljši možen način, da vam to tudi uspe.

Moč posameznikove digitalne kode v telefonu, računalniku ali tablici.

Fantastično moč in zaščito boste imeli – morda se tega zdaj niti ne zavedate. Vendar, zaupajte mi.
Zdaj bo vaša izračunana numerološka koda z vsem, kar potrebujete, na enem mestu in neposredno v vašem 📱 telefonu, 💻 računalniku ali tablici. Imela bo potrojeno moč delovanja, kar vas bo peljalo na popolno potovanje vaših sanj.

Takojšnja aktivacija vam bo namreč omogočila takojšnji pretok dogajanja. Ne bo vam več treba čakati – mnogi med vami ste prav na točki čakanja do aktivacije delali usodne napačne korake, odločitve, sprejete v strahu, krču, negotovosti, nezaupanju v svojo zgodbo. Zato ste po aktivaciji potrebovali še nekaj dni, da ste vzpostavili to ravnovesje, ki bi ga v nasprotnem primeru, če kode ne bi imeli, popolnoma izgubili.

Vse težke zgodbe iz preteklosti in karmične lekcije zdaj ne bodo več potrebovale časa, ker se s trenutkom aktivacije energija številk v izračunani kodi posameznika začne sprožati takoj.

Potek delovanja numeroloških kod

Ko boste prejeli svojo kodo ali kode, boste prejeli zraven tudi navodila za aktivacijo in vedno vam bo Karin preko vašega elektronskega naslova na točno določen dan ali več njih v trajanu delovanja določene numerološke kode poslala namig za dogodek, ki se vam bo dogodil še dodatno ali nadgradil in vas na koncu časovnega obdobja delovanja vaše izbrane kode tudi na to prijazno opozorila.

 • V točke sreče.
 • V točke želja.
 • V točke uspeha.
 • V točke lepih sprememb.
 • V točke izredno hitrih dogajanj.

Omejeno število kod

Naročite lahko več numeroloških kod za 1 osebo, vendar mora biti vsaka koda na svojem mestu.

Izpovedi uporabnikov

Zgodbe uporabnikov digitalne numerološke kode
 • Po aktivaciji secret kode je cez tri ure ze bil poslovni klic in uspesen dogovor.❤️. Samo verjeti je potrebno in spustiti energijo v sebi, se posebej, ce je energija tezavna ali destruktivna. Verjeti in pustiti …❤️🍀❤️. Hvala Karin 🌼.

  *****
 • Crka O, prelomna 2 dneva 1 9.5.( jutri) srecanje z osebo priimek crka O in zdravstveni poseg operacija – vsaditev inplantantov-zahtevno!!! 4.6.sodisce mediacija v Celju.

  *******
 • Pozdravljena g.Karin. Moram delit to z vami, kajti koda spomin sreče je želja bila izpolnjena na zelo čaroben način😍. Hiter dogodek, vse točno kot je bilo zapisano v nagibu na sam Božični večer. Želja se je izpolnila, ne glede kaj se dogaja okrog nas. Upam, da bo drugi dogodek se boljši oz.popolno.sanjsko potovanje. Enostavno Edinstvena ste 🙂 Hvala Vam.

  Daniela
 • Draga Karin, naj tudi vam najprej zaželim pravljični Bozic. 14.12. sem aktivirala obe kodi. S spominom sreče sem si zazelela ponovno srečanje z osebo, s katero sva prekinila stik to jesen, blokiral je mojo številko, od takrat se nisva videla, srečala. Pri aktivaciji sem navedla datum najinega prvega srečanja oz. ko sva se spoznala. Ta dan mi je ostal v lepem spominu. Ta torek sva se zagledala na cesti, včeraj ponovno, ko sva peljala drug mimo drugega, presenetil me je s klicem, klici so pri nama redki, torej me tudi odblokiral, pogovor rahlo zmeden za oba, pa vendar sem se prepustila pravljici Bozica, saj se je zvečer oglasil. Lep večer je bil a bom prepustila času čas kaj pomeni srečanje sinoči za naju v prihodnosti.

  Katja
 • Pozdravljeni gospa Karin😍 Jupiter, Saturn, dosledno sledenje vašim napotkom in aktivacija vseh numeroloških kod… To nam je vsem trem polepšalo ne le praznike, ampak, upam trditi, tudi prihodnost. Sin je namreč danes dobil novo, zelo perspektivno delovno mesto natanko tam, kjer smo si vsi tako zelo želeli. Srečni smo do neba in nazaj 🙏😀🍀.
  Hvala vam za vse vaše namige do sedaj in v bodoče! CARICA ste ❤

  Etka
 • Karin hvala hvala in še enkrat hvala 🙏🥰🥰 izgubila službo in jo danes dobila nazaj (drugo, boljšo) Želim vam lep dan in miren in blagoslovljen Božič ☺️ostanite tako kot ste ena, edina, unikatna ☺️🙏

  Sandra
 • Jaz sem vam že pisala, da ni nič, joj kako sem se zmotila, danes se je moja želja uresničila 6 dni potem, ko sem si prenesla na telefon. Presrečnaaaaaa in hvalaaaa❤. In oprostite, ker sem bila tako neučakana.

  Snežana
 • Javil se je…omg…presrečna. Hvala Karin.

  Mojca
Digitalne numerološke kode

Aktiviraj svojo sedaj

Zgodbe, ki bodo imele svojo edinstveno novo priložnost. Ali samo fantastično priložnost za nadgradnjo vam pomembne zgodbe.

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.