Digitalne numerološke kode

Pred vami je novi svet

December 2020 je še vedno 4 in ta zadnji časovni pas je točka preteklosti-sedanjosti-prihodnosti, ki pa se zaradi 5-tih pomembnih datumov v tem mesecu že združuje s številko 5.

Numerologinja Karin

Vstop v številko 5

Leto 2021 je sreča

V leto 2021 bomo vstopili pod številko 5. V leto 2021 si predstavljate, da boste vstopili kot novorojenček, ki je po težkem porodu prišel na svet. Vsi novorojenčki so si podobni, ker s prvim vdihom pozdravijo svet.
Vi ga boste z novimi numerološkimi kodami prihodnosti že v DECEMBRU, ker vam bo dana sanjska priložnost, za ta lahkoten, čaroben prehod vašega potovanja, ki bo objemal vaše želje, pričakovanja in strahove odstranil, ker zaradi njih ste v 2020 delali napake, zaradi neučakanosti, zapirali vrata, zaradi vpliva tretjih oseb, postavljali na kocko marsikaj, tudi zgodbe o uspehu.

Posebni numerološki algoritem številk

Digitalna numerološka koda

Prej sem ga uporabljala ročno, sem s pomočjo strokovnjakov na področju računalništva v zadnjem letu in pol razvila v program z imenom Numerološki algoritem številk, ki Vam bo od 14. decembra 2020 na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu. Svoje numerološke kode boste lahko naročili takrat, ko si jih boste želeli ali potrebovali. Seveda vas bom vedno tudi opozarjala na pomembne časovne pasove, datume in podobno.

Ker bo izvedba aktivacije numerološke kode drugačna, boste takoj prejeli svojo izbrano numerološko kodo. Vse, kar boste morali storiti VI, je, da prenesete celotno svojo numerološko grafiko, ki jo boste prejeli na svoj e-naslov, na svoj telefon, računalnik ali tablico (ohranjevalnik zaslona ali domači zaslon).

Numerologinja Karin

Pred vami je novi svet

v katerem se bo že v decembru ter potem v letu 2021 spremenilo toliko tega, zato je tako zelo pomembno, da boste z numerološkimi kodami imeli ravnovesje, ker z njim boste ustvarjali nemogoče, doživljali srečo, objemali dneve z nasmehom in imeli drznost, da uresničite vse tisto, za kar ste bili do sedaj na nek način prikrajšani.

Leto 2021 je SREČA, vendar mora biti podprta z numerološkimi digitalnimi kodami, da bi se ta sreča potem lesketala v vašem življenju. In, ker je potrebno temu slediti, da bi potovali skozi dneve, tedne, mesece srečno so nove numerološke kode najboljši možen način, da vam to tudi uspe.

Moč posameznikove digitalne kode v telefonu, računalniku ali tablici.

Fantastično moč in zaščito boste imeli – morda se tega zdaj niti ne zavedate. Vendar, zaupajte mi.
Zdaj bo vaša izračunana numerološka koda z vsem, kar potrebujete, na enem mestu in neposredno v vašem 📱 telefonu, 💻 računalniku ali tablici. Imela bo potrojeno moč delovanja, kar vas bo peljalo na popolno potovanje vaših sanj.

Takojšnja aktivacija vam bo namreč omogočila takojšnji pretok dogajanja. Ne bo vam več treba čakati – mnogi med vami ste prav na točki čakanja do aktivacije delali usodne napačne korake, odločitve, sprejete v strahu, krču, negotovosti, nezaupanju v svojo zgodbo. Zato ste po aktivaciji potrebovali še nekaj dni, da ste vzpostavili to ravnovesje, ki bi ga v nasprotnem primeru, če kode ne bi imeli, popolnoma izgubili.

Vse težke zgodbe iz preteklosti in karmične lekcije zdaj ne bodo več potrebovale časa, ker se s trenutkom aktivacije energija številk v izračunani kodi posameznika začne sprožati takoj.

Potek delovanja numeroloških kod

Ko boste prejeli svojo kodo ali kode, boste prejeli zraven tudi navodila za aktivacijo in vedno vam bo Karin preko vašega elektronskega naslova na točno določen dan ali več njih v trajanu delovanja določene numerološke kode poslala namig za dogodek, ki se vam bo dogodil še dodatno ali nadgradil in vas na koncu časovnega obdobja delovanja vaše izbrane kode tudi na to prijazno opozorila.

 • V točke sreče.
 • V točke želja.
 • V točke uspeha.
 • V točke lepih sprememb.
 • V točke izredno hitrih dogajanj.

Omejeno število kod

Naročite lahko najmanj 1 ali največ 3 kode za 1 osebo, vendar mora biti vsaka koda na svojem mestu, torej 3 kode skupaj za 1 osebo. 3 različne kode, ki bodo označene, tako, da boste vedeli katera je za katero področje in časovni pas, v kolikor bo šlo za eno osebo, in tri kode se bodo z lahkoto prepletale med seboj brez da bi ovirale druga drugo pri delovanju. Celo še več, ker bodo tvorile elipse med seboj in trikotnike na točkah sreče, bodo še hitreje preko povezovanja dosegle svoj namen.

Izpovedi uporabnikov

Zgodbe uporabnikov digitalne numerološke kode
 • Po aktivaciji secret kode je cez tri ure ze bil poslovni klic in uspesen dogovor.❤️. Samo verjeti je potrebno in spustiti energijo v sebi, se posebej, ce je energija tezavna ali destruktivna. Verjeti in pustiti …❤️🍀❤️. Hvala Karin 🌼.

  *****
 • Crka O, prelomna 2 dneva 1 9.5.( jutri) srecanje z osebo priimek crka O in zdravstveni poseg operacija – vsaditev inplantantov-zahtevno!!! 4.6.sodisce mediacija v Celju.

  *******
 • Pozdravljena g.Karin. Moram delit to z vami, kajti koda spomin sreče je želja bila izpolnjena na zelo čaroben način😍. Hiter dogodek, vse točno kot je bilo zapisano v nagibu na sam Božični večer. Želja se je izpolnila, ne glede kaj se dogaja okrog nas. Upam, da bo drugi dogodek se boljši oz.popolno.sanjsko potovanje. Enostavno Edinstvena ste 🙂 Hvala Vam.

  Daniela
 • Draga Karin, naj tudi vam najprej zaželim pravljični Bozic. 14.12. sem aktivirala obe kodi. S spominom sreče sem si zazelela ponovno srečanje z osebo, s katero sva prekinila stik to jesen, blokiral je mojo številko, od takrat se nisva videla, srečala. Pri aktivaciji sem navedla datum najinega prvega srečanja oz. ko sva se spoznala. Ta dan mi je ostal v lepem spominu. Ta torek sva se zagledala na cesti, včeraj ponovno, ko sva peljala drug mimo drugega, presenetil me je s klicem, klici so pri nama redki, torej me tudi odblokiral, pogovor rahlo zmeden za oba, pa vendar sem se prepustila pravljici Bozica, saj se je zvečer oglasil. Lep večer je bil a bom prepustila času čas kaj pomeni srečanje sinoči za naju v prihodnosti.

  Katja
 • Pozdravljeni gospa Karin😍 Jupiter, Saturn, dosledno sledenje vašim napotkom in aktivacija vseh numeroloških kod… To nam je vsem trem polepšalo ne le praznike, ampak, upam trditi, tudi prihodnost. Sin je namreč danes dobil novo, zelo perspektivno delovno mesto natanko tam, kjer smo si vsi tako zelo želeli. Srečni smo do neba in nazaj 🙏😀🍀.
  Hvala vam za vse vaše namige do sedaj in v bodoče! CARICA ste ❤

  Etka
 • Karin hvala hvala in še enkrat hvala 🙏🥰🥰 izgubila službo in jo danes dobila nazaj (drugo, boljšo) Želim vam lep dan in miren in blagoslovljen Božič ☺️ostanite tako kot ste ena, edina, unikatna ☺️🙏

  Sandra
 • Jaz sem vam že pisala, da ni nič, joj kako sem se zmotila, danes se je moja želja uresničila 6 dni potem, ko sem si prenesla na telefon. Presrečnaaaaaa in hvalaaaa❤. In oprostite, ker sem bila tako neučakana.

  Snežana
 • Javil se je…omg…presrečna. Hvala Karin.

  Mojca
Digitalne numerološke kode

Aktiviraj svojo sedaj

Zgodbe, ki bodo imele svojo edinstveno novo priložnost. Ali samo fantastično priložnost za nadgradnjo vam pomembne zgodbe.

Ključ metulja - digitalna numerološka koda za računalnik, telefon in tablico

Ključ metulja

Digitalna numerološka koda Ključ Metulja ima v sebi magijo izračuna pred negativnim vplivanjem drugih oseb na vam pomembne zgodbe.

Ključ metulja

 
 
Spomin sreče numerološka koda za telefon, tablico, računalnik

Spomin sreče

Numerološka koda spomin sreče, je numerološka posebna zgodba, o čarovniji spomina, ki jo je dobro aktivirati prav zdaj v tem času prehoda številk, ker bodo imele svojo posebno moč zaradi časovnega pasu prehajanja preko preteklosti, sedanjosti v prihodnost.

Spomin sreče

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.