Ključ metulja

Ključ za odklepanje in zaklepanje so tvoja najbolj pomembna krila v letu 2021
Numerologinja Karin

Ključ do odprtih poti.

Moč odločitev

Krila metulja in ključ kako s svojim plapolanjem odkleniti, vse kar si želite in zakleniti vse, česar si ne želite več zdaj in v času, ki prihaja. Prišle bodo v letu 2021 posebne situacije, osebe, dogodki-zdaj v januarju 2021 trikrat. Za dobro ali slabo. Zato je tako pomembno, da numerološka koda ključ metulja najde prostor v vašem telefonu, računalniku, tablici in pdf certifikatu. Vsaka vaša odločitev bo imela posledice. Samo eno plapolanje s krili metulja lahko spremeni vse.

Ključ metulja - digitalna numerološka koda za računalnik, telefon in tablico

Pozitivne vibracije lahko spremenijo vse.

Numerološka koda ključ metulja, je najpomembnejša koda leta 2021, saj boste prav preko nje imeli ključ dogodkov in kontrolo nad vsem popolnoma v svojih rokah. Ima moč, da odklenete, kar boste želeli ali zaklenete česar ne želite, da se dotakne vašega življenja v tem letu.

KLJUČ do odprtih poti. KLJUČ do poti, kjer ne boste želeli biti.

 • 14.1.2021, Dan po prvi prazni luni planet uran, ki mu pripada številka 7, zaključuje svoje potovanje nazaj na katerem je bil od 15.8.2020. Uran je šok, nepričakovano, direktno na pomembno zgodbo, lahko verižna reakcija, zato je ta preobrat, ko se ustavi in odide po poti naprej izredno izredno pomemben, ker se bo še enkrat soočil s preteklostjo prej predno bo odšel v prihodnost (v nadaljevanju zakaj)
 • 30.1.2021-9, Se bo planet merkur, ki mu pripada številka 5, obrnil na svoji poti nazaj direktno, 5 pa je leto 2021, kar pomeni, da bosta pravzaprav januar, februar, ter dnevi do 9.3.2021, Odločala o tvoji usodi za leto 2021. V svoji senci bo že od 14.1.2021.
 • 13.1.2021 Prva prazna luna na 9, preko kombinacije ⅘, ki je tako intenzivno sprožila vse od 14.12.2020-Solarna popona eklipsa in priložnost za nekaj vam pomembnega, kar je vaša preteklost,naj si bo oseba ali dogodek.
 • 28.1.2021 Prva polna luna na 7-preteklost,merkur bo takrat že na potovanju nazaj, zato ta čas do 28.1. Tako zelo pomemben, če je na točkah preteklosti še ostalo karkoli odprto.
 • Preko celotnega januarja, februarja in tudi leta 2021, bilo je tako tudi 2020, bo aktualen kvadrat planetov saturn in uran in uran-jupiter ( uran odhaja naprej v januarju na svoji poti ). Spomnite se kaj se je začelo dogajati okrog 20.3.2020, Ko je bil kvadrat teh dveh planetov. Saturn je 4 in uran je 7.

Odločitve 2021

Vsaka odločitev, ki jo izberete, vsako dejanje, ki ga naredite je pomembno v letu 2021.
In začenja se na dan 11.1.2020-11-22-11, Ko se zaključuje prehod. Toda ne pozabite, da velja tudi obratno. Vsaka odločitev, ki jo ne sprejmete, vsako dejanje, ki ga ne izvedete … Je enako pomembno. Najmanjši korak, ki ga boste naredili bo imel posledice. Vsaka odločitev bo imela ključ do sprememb.

Od 11.1.2021; 11-22-11-22 in vse do 31.12.2021; 33-11-22-5, boste vse svoje numerološke kode imeli kjerkoli boste želeli, več njih skupaj, če se boste tako odločili in jih boste potrebovali, ker se prehod ⅘ s tem datumom zaključuje.

Ključ do odprtih poti.

Ključ do poti, kjer ne boste želeli biti.
 • Ima v sebi magijo izračuna pred negativnim vplivanjem drugih oseb na vam pomembne zgodbe.
 • Ima v sebi moč vaših korakov do kamorkoli si boste želeli.
 • Ima zaščito pred slabim
 • Ima vrata do vsega dobrega
 • Ima v sebi kombinacijo številk povezano z vašim datumom rojstva mestom, poljubno izbranimi številkami.

Nič ne bo več naključje od trenutka, ko boste sprejeli odločitev in imeli svoj ključ metulja- tam se je začelo vaše življenje. Tam ste naredili svoj prvi vdih.

Leto 2021 bo kot novo rojstvo.

Leto 2021 bo leto ekstremnih poti, mostov, zgodb, ki se bodo prepletale v vaših življenjih. Leto 2021 v januarju gradi most kjer boste nadaljevali svojo pot. Zato je tako zelo pomembno da imate kodo ključ metulja.

 

Metulj ste Vi.

Imate svoja krila metulja, jaz vam bom pomagala preko izračunane kode, da boste plapolanjem svojih kril, dosegli vse svoje sanje in jih nekje tudi presegli.

 • s svojimi majhnim plapolanjem lahko spremeni vse. V trenutku, v uri, v dnevu.
 • ima v sebi energijo doseči nemogoče.
 • ma lepoto. Imate jo tudi vi.
 • ima v sebi čarobnost spreminjanja dogodkov, ko z enim samim plapolanjem doseže tiste, kar si želi. In z enim samim plapolanjem ustavi tisto, česar si ne želi, da bi se ga dotaknilo.
 • ima moč nad drugimi ljudmi.
 • Metulju ljudje sledijo.
Čas je, da se spremenite v metulja

Kakršni naj bi bili, ljubite se dovolj, da razvijete krila in postanete bitje lepote. Bojite se morda slabih odločitev, resnica pa je, da bodo najmanjša dejanja vplivala na potek vašega življenja v letu 2021 in tega ne morete nadzorovati sami. Zato je kod ključ metulja tako ekstremno pomembna.

Toliko dejavnikov igra vlogo pri tem, da ste danes tukaj – Zapozneli vlak, dodatna skodelica čaja, kave, pogled, objem v jutru, pogrešanje v večeru, koraki v popoldnevu, sekunde, minute, ki so spremenijo lahko vašo pot, poslano sporočilo,odločitev sprejeta nekega dne, ki vam je spremenila življenje, samo en klik na računalniku, tablici, telefonu, ena slika, je bilo dovolj…

To je teorija kaosa. Občutljivost. Matematika. Tukaj ste.

In vsaka vaša izbira, ki ste jo kdaj sprejeli, je pripeljala do tu, do branja tega. Vsak vaš trenutek od zdaj naprej je pomemben; slabe odločitve, napačne osebe, nesrečni dogodki, čakanja, ovire, prekletstvo, karmične lekcije, bodo zdaj preteklosti sprememba bo prišla. Odločite se torej in se odločite glasno. Zaupajte občutku v trebuhu.

Odločite se zaradi odličnih, ki prihajajo.

Torej samo odločite se. Odločite se zaradi slabih odločitev, oseb, dogodkov v preteklosti. Zaradi vsega, kar niste želeli, pa se je pojavilo v vašem življenju in vam povzročilo kaos.

Zaradi vseh izgubljenih priložnosti, ko ste delali napačne korake ali so jih drugi in niste imeli vpliva na to, pa je to povzročilo v vašem življenju izgubo.

Odločite se, da se vam nekatere stvari, ki so vas skoraj uničile ali zaradi dolgega čakanja na rešitev ali zaradi globokega posega v vaše življenje določenih oseb, ki so vam povzročile bolečino ali zaradi karmičnih lekcij, drugih oseb, ki vam niso želele dobro in so uporabile čudne metode ( prekletstvo, magija ), da so se vam dogajale čudne stvari ali zaradi vaših nespametnih odločitev, zaradi vaših korakov sprejetih v nervozi, neučakanosti, zaradi besed, prehitro izrečenih, napisanih, zaradi zaprtih vrat, ko ste si želeli, da se vam odprejo, zaradi odklenjenih vrat skozi katere niste odšli, ker ste imeli premalo poguma, ne bi dogodile nikoli več.

Zato dovolite, da krila metulja poljubijo sonce in najdejo vašo ramo, na kateri lahko ležijo, da vam prinesejo srečo danes, jutri in pozneje. Tako enostavno je in tako neverjetno moč ima ključ na krilih metulja. Metulj ste v letu 2021 vi, tega ne pozabite, ker je to najpomembnejše !!! 

Kako boste numerološko kodo ključ metulja uporabljali?

Ker je numerološka koda KLJUČ METULJA vodilo leta 2021 (velja do 31.12.2021) jo imate lahko istočasno z drugimi numerološkimi kodami tako na telefonu, računalniku ali tablici, ker ne gre za prenos motenja ampak za podvojevanje tistega kar želite.

Vsaka izračunana koda bo 4 mestna, in si jo boste prenesli na telefon, tablico, računalnik:

 • Kot domači zaslon ali zaklenjen zaslon
 • Pdf certifikat boste imeli v okvirju ali v mapi
 • Telefonski imenik (pod ime KLJUČ METULJA) boste samo prenesli sliko in prepisali svojo kodo.
 • 5 MESTNA KODA bo če se boste tako odločili vaša PIN KODA za odklepanje in zaklepanje telefona (v nadaljevanju na kakšen način)
 • Na računalniku ali tablici bo lahko to VAŠE GESLO
 • Zaklepanje in odklepanje je RDEČA NIT leta 2021.
 • Vaša energija, ko boste to delali( zaklepali odklepali svojo numerološko kodo KLJUČ METULJA, bo namreč podvojena.

Kako aktivirati svojo numerološko kodo za zaklepanje ali odklepanje telefona in računalnika ali tablice ko jo prejmete na vaš elektronski naslov. Ker gre za posebno kodo leta 2021 je postopek aktivacije ob tem, da si boste svojo numerološko kodo ključ metulja prenesli za ozadja ali zaklenjene zaslone svojih računalnikov, tablic, telefonov, tudi izredno pomembno odklepanje in zaklepanje.

To je glavna nit let 2021 za dogodke, ki si jih boste želeli in seveda dogodke, ki si jih ne boste želeli.

 • Če uporabljate za odklepanje in zaklepanje telefona številčnico, potem boste samo spremenili svojo pin kodo obstoječo z numerološko kodo.
 • Če uporabljate za odklepanje in zaklepanje telefona vzorec, boste samo sledili vaši kodi in boste z vzorcem potegnili svojo izračunano numerološko kodo in bo to vaša tudi pin koda.
 • Če uporabljate prstni odtis, si odprite še opcijo vzorca, pametni telefoni imajo to možnost, da boste imeli na voljo obe možnosti.
 • Če ne boste izbrali nobene opcije od zgoraj zapisanih, potem boste uporabili telefonski imenik ter pod ime ključ metulja dodali vašo izračunano kodo na način, kot da vpisujete novi kontakt v telefonski imenik POGLEJ SLIKO
 • Na računalniku ali tablici si boste v meni, kjer se nahaja sprememba gesla, vnesli ime ključ metulja in dodali brez presledka vašo izračunano kodo.

Ključ metulja vam bo v letu 2021 omogočil

Leto 2021 bo dolgo, naporno, polno preobratov. Več jih bo kot leta 2020, to vam lahko napišem že zdaj. Več hitrih, nepričakovanih, intenzivnih, tukaj se bo odločalo o marsičem, če sem iskrena. Ko bo čas, da se ne bom ponavljala, boste prejeli tudi namige za kodo KLJUČ METULJA, tako kot ste jih že ali jih še boste uporabniki 5 točk sreče in Spomin sreče in jih boste za vsako kodo vedno.
Spreminjanja dogodkov in kontrola nad njimi95%
Pozitivni vpliv na odločitve85%
Zaščita pred nesrečni dogodki in prekletstvi78%
Zaščito pred slabim99%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.