Klasična koda želja 2022

Klasična koda Želja je najhitrejša numerološka koda, ko potrebujete na svojo željo izjemno hiter dogodek.

Direktna Izpolnitev želje

Izjemna moč

Posodobljena za leto 2022, zaradi novih numeroloških kombinacij preko celotnega leta in spremembe glavnih številk, ki imajo vpliv na vaš datum rojstva, na datume rojstev drugih oseb, ter datumov dogodkov, ima zdaj tudi več opcij za določitev, kako želite, da se želja zgodi. Ker ima izjemno moč 1 dogodka, jo vedno naročite takrat, ko jo nujno potrebujete.

POMEMBNO: Ker je izračun te numerološke kode narejen tako, da pri vsakem posamezniku v urah sproži dogajanje, je samo pomembno, da imate to željo res jasno postavljeno v sebi. Klasična koda želja je izjemna na vseh tistih področjih hitrega dogodka ali osebe na drugi strani ali dogodka samega.

Ko imaš željo, ti jo izračunana numerološka koda izpolni

Klasična koda Želja ima v grafiki BESEDO, nekatere izračunane kode tudi ČAS DOGODKA ter MESTO DOGODKA ( kje se boste vi takrat nahajali ali oseba ali dogodek ), ki kaže prvi korak želje in s tem dogodka v odpiranju. Pri klasični kodi ŽELJA za leto 2022 je posebnost tudi MOČ v ČASU, ki bo hitrejša.

Novost

Klasična koda Želja je v njeni energiji IZJEMNA, zaradi hitrega dogodka, ki ga ustvari energija, ko uporabljate telefon, tablico ali računalnik, prepletena z izračunano numerološko kodo.

Hitro, pomeni pri tej numerološki kodi, dogodek tudi že v urah po aktivaciji.

Izjemno pomeni, preboj dogodka, da se želja lahko odpre.

Beseda v grafiki posameznikove numerološke kode je napoved, ter prvi korak preko dogodka do uresničitve želje.

Zadnji namig ob izteku 14-tih dni po aktivaciji prinaša NOVOST- personaliziran namig, kaj se je zgodilo z aktivacijo in kaj lahko pričakuješ v času s tvojo željo

Klasična koda Želja ima v grafiki BESEDO, nekatere izračunane kode tudi ČAS DOGODKA ter MESTO DOGODKA ( kje se boste vi takrat nahajali ali oseba ali dogodek ),  ki kaže prvi korak želje in s tem dogodka v odpiranju. Pri klasični kodi ŽELJA za leto 2022 je posebnost tudi MOČ v ČASU, ki bo hitrejša.

Ustavi pred vašimi napakami

POMEMBNO: Klasična koda ob aktivaciji sproži zaščito na napake zaradi neučakanosti, ustavi pred prehitrimi besedami, ki bi jih obžalovali, dvigne nivo energije v vas samih, preko znamenj oziroma znakov vas pelje brez težav do njene izpolnitve. Klasična koda Želja ima namreč v grafiki svoje kode točno določeno vibracijo, ustavljanja napačnih korakov na poti do želje.

Pričakujte nepričakovano

Klasična koda Želja, naj si bo v času še tako nemogoča, odpre pot do nje.

Direktno, hitro, učinkovito, zato morate res paziti kaj si želite, ker se njena uresničitev potem obdrži v vašem življenju.

Mesto kjer je dobro imeti kodo

Klasična koda Želja je lahko shranjena:

  • V telefonu (domače ozadje, zaklenjen zaslon telefona, telefonski imenik, galerija slik, ikona)
  • V računalniku (ohranjevalnik zaslona, domači zaslon)
  • Tablica (isto kot računalnik)
  • PDF certifikat (v prozorni mapi pospravljen v predal na vrhu dokumentov, papirjev)

14 dnevno delovanje

14 dni je časovni pas delovanja kode Želja in v tem času, ker gre za hiter dogodek tudi pot do nje. Pomembno je samo, da je želja jasna, iskrena, ter da pri izpolnjevanju potrebnih podatkov v miru razmislite kaj želite.
HITROST ODPIRANJA ŽELJE100%
ŽELJA100%
ZAŠČITA PRED NAPAČNIMI KORAKI DO NJE91%
SPOROČILO, KOT PRVI DOGODEK V POVEZAVI Z ŽELJO90%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.