Vprašanja in odgovori

Nakup izdelka

VIDEO KAKO NAROČIM SVOJO NUMEROLOŠKO KODO ( primer je na eni kodi, vendar je pri vseh kodah postopek enak. Ta še pokaže kako aktivirate darilo-drugo kodo, ki pripada Secret code 2 ) Mesta kjer so lahko kode imate na www.karin.si pod vsako kodo

POMEMBNO ZA RAZUMEVANJE DELOVANJA NUMEROLOŠKIH KOD NA VAŠE ZGODBE:

 – Vsaka numerološka koda ima svojo frekvenco in s tem energijo delovanja na zgodbo, željo, osebo in je del ali celota zgoraj napisanega v vašem telefonu ali računalniku ali tablici preko sporočil, fotografij, telefonskega imenika, e-pošte, zapisov, podpisov itd.
 
 – Nekoč ste zgodbo začeli pisati…In ustvarili spomine…Nekatere boste ponovno prebudili…Nekatere začeli ustvarjati na novo…
Spomin se zabeleži takoj po dogodku to veste…
 
 – Če se vam zgodi težava, izguba, zastoj, ovira na tej zgodbi ali je to lahko več zgodb tudi med seboj povezane, aktivirana numerološka koda sproži frekvenco na rešitev, ki se poveže z vašo energijo odklepanja, zaklepanja, pisanja sporočil, zapisov, klicev, spominov, ki jih imajo zgoraj navedene naprave.
Če je zgodba že na uspehu, kar pomeni da ste na pozitivni vibraciji frekvenc, potrebujete morda moč za še dodaten korak naprej, varovalo zaščite…
 
 – Vem da se morda sliši čudno, vendar svet je ena sama energija…
 
 – Zemlja se vrti okoli svoje osi in ima svoja dobra in slaba odstopanja, svoje vibracije pozitivne in negativne ali statične, kar je velikokrat tudi najbolj obremenilno, ko se ne more ne naprej, ne nazaj zaradi ujetosti situacije in s tem vse to vrtenje, prehajanje iz točke na točko, ki ima celoten vpliv na posameznikove zgodbe…
 
 – Bolj kot je pretočna energija boljše je…
 
 – Boljše kot so vibracije enostavno steče energija.
 
 – In numerološke kode ciljano na osebo, dogodek, željo, to frekvenco z izračunano numerološko kodo usmerijo preko pretočnosti na uspeh.
Osvobodijo statičnost in negativno valovanje.
 
 – Vedno izračun najprej izhaja iz datuma rojstva posameznika, ker je ta frekvenca bila nastavljena v trenutku rojstva in takšna kot je se ne more spremeniti.
 
 – Lahko pa se s pravilno usmeritvijo frekvenc, ki imajo svoje točke pomembne za stik.
Zato so potrebni različni podatki pred izračunom, sproži energija, ki v določenih časovnih pasovih, ko datum izgublja, se znajde v stiski, se krog energij obrne navzdol ali ustavi, doda moč spremembe.
 
 – Vsaka numerološka koda je svoja zgodba, nekatera s sporočili dogodka v prihodu za posameznika, spet druge vas peljejo v preteklost ali sedanjost, čas dogodka, kraj dogodka, pri nekaterih kodah so tudi vmesni namigi, vedno pa prvi, ko se koda aktivira in zadnji, ko koda poteče.
Čas delovanja je vedno na vsaki kodi, ker je to pomemben del frekvence delovanja v času.
 
 – Vsaka numerološka zgodba ima svojo natančno določeno grafiko, tako v postavitvi, barvi, ki ima zgodbo, s katero se preko izračunane numerološke kode poveže v celoto.
 
 – In tako se lahko zgodijo dobre stvari, lepi koraki, prave odločitve in se vrne sijaj, utrip, nasmeh, upanje in najpomembnejše…
 
 – Zaupanje v sebe…V svojo zgodbo…
 
 – Numerološke frekvence imajo magičnost dogajanja, ko to potrebujete.

Vprašanja in odgovori

Zakaj se odločiti za numerološko kodo?

Ker z njo pridobite moč in priložnost za energijo dogodka na liniji želja, ki ti je onemogočena, ker vaš datum rojstva nima sozvočja s časovnim pasom in s tem nima uspeha.
Numerološka koda, ko je aktivirana je tako izjemna moč spremembe in tako močna energija dogodkov na liniji želja, da je škoda zamuditi pravi trenutek.
 
Sami veste, da ste v preteklosti imeli pravo osebo ali pravi dogodek, niste pa imeli potrjenega ujetega trenutka pravega časa, ker vaš datum rojstva ni omogočil pretočnost za lepo zgodbo in se je ustavilo, izgubilo, umaknilo, zapletlo…
 
Z aktivacijo izbrane numerološke kode imate vse…PRAVO OSEBO, PRAVI ČAS, PRAVI DOGODEK.
Z aktivacijo izbrane numerološke kode imate priložnost za POPRAVO, VRAČANJE, SPREMEMBO, ki je sicer ne bi nikoli imeli.

Kam se shranijo lahko kode v telefonu:

 • Ikona
 • Zaklenjen zaslon
 • Domači zaslon
 • Telefonski imenik: 
 • Imenik (slika kode) numerološko kodo dodate kot bi vpisovali telefonsko številko in ime kode kot bi dodajali ime.
 • Galerija slik ( odprite si mapo MOJE KODE, dovolj pa je če je v mapi PRENOSI )

Kako numerološka koda deluje na drugo osebo?

Nekatere numerološke kode imajo pred izračunom opcijo izbire dodatnega datuma rojstva določene osebe in se poveže pred izračunom ob vseh ostalih podatkih ooba datuma rojstva, ki sta potem KLJUČNI del numerološke kode, ter izbira kaj želite, pričakujete od določene kode, tvorijo celoto in lahko sestavijo zgodbo preteklosti ali sedanjosti, ne glede na to kako zapleteno je ali nemogoče v trenutku pred aktivacijo.

Zakaj je tako pomemben čas aktivacije določene numerološke kode?

Če predolgo čakate z aktivacijo izbrane ode, izgubljate ali obstanete tik pred uspehom ( velikokrat se zgodi, da si rečete, saj je ne potrebujem, saj bo šlo brez nje, pa potem nekaj dni kasneje pride dogodek, ki vam jasno pokaže, da niste naredili prav, ko ste čakali ) je čas tisti, ki je res pomemben, zato potem v neučakanosti, ker zamudite tisti vaš idealen trenutek aktiviranja kode, delate napake, postanete nervozni in potrebujete nekaj več časa, da se vam zgodi PREOBRAT, ki ga želite.
 
Vsaka koda vam bo PODARILA, samo SEBI PRISLUHNITE kdaj JO ZARES POTREBUJETE.

Kaj je tako pomembnega v vsaki kodi?

Tvoje zgodbe, tvoja preteklost in sedanjost skozi osebe, dogodke, trenutke, ki ti lahko spremenijo življenje.

Zakaj je dobro imeti v nekem obdobju aktiviranih več povezanih numeroloških kod?

Če je vaša zgodba zapletena, naj si bo zaradi povezanih dogodkov, vpletanjem tretjih oseb, odvisnost vašega uspeha od drugih oseb, karmični vzorci, padci-vzponi-padci v vaši zgodbi, potem v nekem trenutku časovnega pasu, potrebujete povezane kode, da hitreje umaknete zastoje in odprete vrata do rešitev.

Ali ima vsaka numerološka koda posebno nalogo?

Vsaka numerološka koda je svet za sebe, vendar s prepletanjem zaradi najpomembnejšega faktorja v izračunu VAŠEGA DATUMA ROJSTVA, povezovalna vsaka z vsako numerološko kodo, ima res vsaka koda svojo nalogo, svoj časovni pas, svoja področja, dogodke, osebe, kjer se po vpisu vaših podatkov, naredi izračun posameznikove numerološke kode, ki je aktivator vaših ŽELJA. Zato je potrebno pri vpisovanju podatkov biti natančen.

Zakaj je vsaka koda drugačna?

Vsaka numerološka koda ima svoje zakone v matematičnem algoritmu, v grafiki kode, ker je odvisna od določenega časovnega pasu in v tem je potrebno res biti natančen, zato je vedno določen tudi v urah, minutah, sekundah čas trajanja in čas prenehanja aktivne numerološke kode.

Kako izbrati pravilno kodo za sebe?

Vi poznate svoje življenje, zgodbe, vpletene osebe, ki so vam pomembne za vašo srečo. Samo temu sledite pri izbiranju in aktiviranju določene numerološke kode, potem bo vsaka koda tudi zares delovala.

Kaj moram narediti, ko kodo prejmem?

Samo prenesi si jo ali na telefon, tablico, računalnik. Ko to storiš je tvoja izbrana koda aktivirana in začenja delovanje tam, kjer si želiš.

Tvoje življenje je v telefonu ali računalniku ali tablici.

Vse tvoje sanje, osebe, želje najdene-izgubljene, upanja, dejanja…
Ko želiš nekaj spremeniti, popraviti, vrniti, nadgraditi ti izbrana koda prav to podarja…Srečo, energijo, želje, poti, poravnave do njih.

Kam shranim kode na tablici ali računalniku?

– Ohranjevalnik zaslona
– Zaklenjen zaslon
– Galerija slik ( odprite si mapo: MOJE KODE )
–  Ikona
– Slika profila ( geslo )

POMEMBNO če shranjujete kode v GALERIJO SLIK:

Če shranjujete numerološke kode v galerijo slik na telefonu, tablici ali računalniku si odprite mapo: MOJE KODE, tako bodo povezovale aktivne kode vse ostale mape in vse kar imate shranjeno od imenika, sporočil, klicev, zapisov…

Kaj storiti, ko poteče numerološka koda in prejmete zadnji namig?

Ko poteče vaša numerološka koda jo OBVEZNO morate odstraniti iz mesta kjer je shranjena, vedno poglejte tudi v galerijo slik, da se ne zgodi, da je še vedno nekje…
Ali sledite zadnjemu namigu potem, kodo izbrišete je odvisno kje ste s svojo zgodbo.

POMEMBNOPOMEMBNO

Ko vam vaša numerološka koda poteče, jo morate OBVEZNO izbrisati iz mesta kjer je shranjena, torej ne samo primer stran iz zaklenjenega zaslona telefona ali galerije ali telefonskega imenika, domačega zaslona računalnika ali tablice itd., ampak v celoti izbrišete ven od tam kjer je imela mesto.
 
 • Ko je koda aktivirana vse dela sama, ker vi zaradi načina življenja uporabljate tako telefon ali tablico ali računalnik in vedno z vsakim vašim dejanjem na eni izmed teh treh naprav se sproža dogajanje, torej prenos energij na dogodke, želje, dejanja, besede, napisane ali izgovorjene, spomine itd.
 • Kadar imate recimo slab dan ali ste pred pomembno odločitvijo, vedno lahko izklopite telefon, računalnik, tablico do 1 minute in vklopite nazaj, da se energije resetirajo.
 • Prav tako, ko dodajate nove kode zraven obstoječih, lahko izklopite in vklopite.

Kako pravilno izpolnim UPN obrazec v primeru, da se odločim za plačilo - nakazilo na TRR?

NOVO! Za vas smo pripravili primer UPN obrazca s podatki, ki jih vpišete za pravilno plačilo naročene numerološke kode.

 • V namen plačila vpišite številko vašega naročila v tem zaporedju – SI20-ŠTEVILKA NAROČILA 
 • Pri vpisu sklica je potrebno nujno upoštevati, da vpišete sklic pravilno, in sicer: 

SI00 ŠTEVILKA NAROČILA (vpišete številko brez SI20)

Dodajanje kode v imenik

Če ne boste izbrali nobene opcije od zgoraj zapisanih, potem boste uporabili telefonski imenik ter pod ime KLJUČ METULJA dodali vašo izračunano kodo na način, kot da vpisujete novi kontakt v telefonski imenik

Kaj moram narediti z numerološkimi kodami, simboli, predmeti, ki so vezani na leto 2020?

Vse numerološke kode za leto 2020, ki so bile še do sedaj aktivne in s tem v delovanju vaših želja, ter vsi simboli in preostali predmeti, ki so bili del zgodbe določenih časovnih pasov od 14.12.2020, ne bodo več delovale, zaradi tega intenzivnega obdobja s toliko spremembami v naslednjih dnevih ( planetarno in numerološko ).
Če ste pozabili, jih izbrisati to storite takoj in IZBRIŠETE vse kode, vse preostale stvari zavržete v smeti, razne pustite, tisti, ki imate MAGIČNO BELO PERO ( prejeli ste ga pri nadgradnji paketa Yin Yang )

Kaj naredim z grafičnimi digitalnimi kodami, če zamenjam telefon?

Samodejno se vam bo fotografija grafične digitalne kode prenesla v nov telefon z vsemi ostalimi fotografijami, vi si jo boste samo ponovno nastavili za domači zaslon ali ohranjevalnik zaslona.

Ali prejmem pred potekom časovnega pasu, ko digitalna koda poteče kakšno obvestilo?

Vedno boste prejeli na svoj elektronski naslov pred potekom obvestilo z navodili kaj storite.

Ali digitalna numerološka koda velja samo za 1 osebo?

Velja samo za 1 osebo, ker ste vi uporabnik telefona, tablice, računalnika in gre za vaše energije, ki pa jih skladno z vašimi željami zaradi moči, ki jo imate preko vseh izračunanih številk v kodi usmerjate delovanje do vas drugih osebe in s tem ustvarjate pot do uresničitve želje.

Ali imam lahko 3 različne digitalne numerološke kode skupaj?

Največje število skupnih digitalnih numeroloških kod, ki jih lahko imate v letu 2021 je 5. 

3 za telefon ( nekatere kode bodo imele namreč opcijo tudi vstavitve v telefonski imenik ), 1 za računalnik, 1 za tablico. Ker se vse kode vedno prepletajo in ne motijo druga drugo, še celo več, hitreje ustvarjajo pretok do dogajanja in s tem vašega cilja, je celo priporočljivo, v kolikor ste v poziciji, ko morate doseči nekaj hitro, pa je več kot samo 1 ovira na tej poti.

Kam lahko postavim digitalno numerološko kodo v pdf. dokumentu?

PDF DOKUMENT v velikosti A4 format, si lahko vedno natisnete in si ga shranite (opcije)

 • v mapo ( lahko je prozorna, barvna, itd )
 • pospravite v predal, lahko je njeno mesto tudi na polici, ki je odprta
 • postavite v okvir in obesite na steno, postavite v okvirju na mizo, omaro, polico.

Kje bo mesto TISKANE IZRAČUNANE KODE, z vsem seveda, kar ji pripada, se odločate vedno sami.
Prav tako tukaj lahko spreminjate mesto, mapo, okvir vendar bodite pozorni, da mine 96 ur od aktivacije vaše numerološke kode v telefonu, ker je tam moč dogajanja.

Ali je lahko enaka digitalna koda na dveh mestih istočasno (telefon in računalnik)?

1 Ista numerološka koda je samo za 1 mesto, ki pa ga lahko poljubno spreminjate, ne smete, pa imeti 1 iste numerološke kode na 2 ali več mestih istočasno in se povezuje na telefon, računalnik ali tablico, zaradi pretoka energij.
Na telefonu, računalniku, tablici (ozadje in ohranjevalnik zaslona sta lahko samo 2 različni numerološki kodi).

Kaj pomeni poljubno spreminjanje digitalnih numeroloških kod in ali je potrebno kaj paziti pri času, ko to spremeniš?

Prej predno menjate mesto, kjer bo VAŠA IZRAČUNANA KODA, mora miniti 96 ur od AKTIVACIJE, potem lahko spremenite, če se boste tako odločili.
In tako mora vedno miniti naslednjih 96 ur, prej predno bi spreminjali mesto vaše izračunane kode. 6 je dogajanje, zato 96 ur.

Ali lahko digitalno numerološko kodo tudi predčasno odstranim?

Vedno lahko to storite, vendar je prav zaradi različnih časovnih pasov, pomembno in dobro, da jo imate do izteka časovnega pasu

Moja digitalna numerološka koda nima določenega časovnega pasu. Kaj pa zdaj?

Nekatere digitalne numerološke kode, ne bodo imele časovnega konca obdobja, ker se bo čakal dogodek in katere numerološke kode to bodo, boste vedno imeli pred nakupom napisano v besedilu o pomenu točno določene kode.

Kdaj se potem grafična numerološka koda izbriše, če ni določenega časovnega trajanja?

Ko se zgodi dogodek, ki je povezan z grafično digitalno kodo, ki ste jo v ta namen naročili, morate sami izbrisati iz telefona, računalnika, tablice.

Kaj se zgodi, če jo vseeno uporabljam oziroma jo pozabim izbrisati?

Če pozabite, takoj, ko se spomnite to storite, da se bo pretok lepega lahko nadaljeval. Vaša izračunana numerološka koda je bila izračunana za namen dosega cilja. Ko se ta cilj doseže, se v primeru, da kodo pustite, lahko ustavi pretok lepega dogajanja.

Uporabljam star telefon in nimam pametnega telefona. Kaj se v tem primeru naredi?

Če ne uporabljate pametnega telefona, si boste samo natisnili grafiko, prejmete PDF dokument kot tretjo opcijo (prvi dve sta za telefon in računalnik ali tablico) in boste postavili grafiko s kodo na način kot je zapisano v odgovoru na vprašanje pod številko 5.

Če kupim grafično digitalno numerološko kodo za darilo kaj moram storiti?

Naredite isto, kot, da bi naročili za sebe, s tem, da morajo biti podatki za osebo, ki jo boste obdarovali. V posebnem obrazcu ob naročilu bo opcija, da naročanje poteka za darilo, kjer boste napisali tudi elektronski naslov osebe za katero si želite, da prejme to darilo in po nakupu numerološke kode, bo grafično digitalno numerološko kodo ta oseba prejela na svoj elektronski naslov ( videlo se bo, da je darilo ) in si jo bo ob vseh navodilih, samo prenesla na telefon, računalnik ali tablico.

Ali lahko nadaljujem z nadgradnjo iste digitalne numerološke kode potem, ko se časovni pas izteče?

Vedno lahko nadaljujete, ter naročite novo digitalno kodo za področje, ki ste ga že imeli pri nakupu prve digitalne numerološke kode, saj zaradi novega časovnega pasu, tudi vi prejmete novo kodo, nov čas, ki ga boste videli, ko se odšteva.

Kdaj je dobro, da nadaljujem z novo digitalno numerološko kodo za isto področje?

Vedno po izteku časovnega pasu, ki je določeno z numerološko kodo, da nadgradite svojo zgodbo, da dosežete, še več, kot ste si želeli, ko ste se odločali za prvi nakup kode. Želje, ko se uresničijo je potrebno zaščititi, da nemoteno potujejo naprej, tega ne pozabite.

Kdaj lahko naročim grafično numerološko digitalno kodo?

Vedno, ko ste prišli pred oviro, zastojem, ko imate težave, ko se želje, ki jih imate ne odpirajo v smeri kot si želite, zaradi vas ali tretjih oseb, vedno kadar potrebujete samo preboj dogodka, kar pomeni, da vaš datum rojstva v določenem časovnem pasu ne deluje dobro in zaradi tega se začnejo prepletati zastoji, ovire, težave. 24 ur na dan, vse dni v letu imate opcijo, da naročite numerološko kodo, ki jo potrebujete.

Bo numerološka koda delovala takoj po prenosu na računalnik, telefon, tablico?

Takoj po prenosu na telefon, tablico ali računalnik, bo aktivacija opravljena in delovanje izračunane kode bo začelo svoje potovanje do vašega cilja. Zelo hitro se bo dogajalo, zato bodite pripravljeni na to, saj ima vsaka numerološka koda moč delovanja na vse, kar je shranjeno in vam pomembno v telefonu, tablici ali računalniku.

Zakaj je tako pomembno, da je numerološka koda v telefonu, tablici, računalniku?

Ker je to vaše življenje, vaše želje, misli, ideje, strahovi, spomini, podpisi. Ker se v teh treh predmetih skriva vse, kar vi ste, vse vaše pretekle poti in tiste, ki šele prihajajo in izračunana numerološka koda, samo sproži želje in istočasno odstranjuje ovire do njih.

Želim naročiti novo kodo, nakup sem že opravil/a v prejšnji seriji kod, zdaj pa me ne spusti naprej, ko želim zaključiti nakup, kaj delam narobe?

Če ste prehodno že opravili nakup v naši spletni trgovini, ste pri nas že vpisani. Zato je potrebno, da se naprej vpišete v svoj uporabniški račun, z uporabniškim imenom in geslom https://karin.si/moj-racun in nato greste v trgovino in opravite nakup. Torej, naprej prijava in nato nakup kode. Obratno ne bo delovalo.

Kako se naloži slika za ozadje na telefonu iOS in Android?

NAVODILA ZA TELEFON, ZA UPORABNIKE SISTEM iOS:

 •     Odprite email »željena koda« na svojem telefonu 
 •     Poiščite kodo »ozadje za telefon z vašo kodo«
 •     Če je potrebna ponovna prijava, vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ga kreirali ob prvi prijavi 
 •     Kliknite na gumb »prenesi ozadje za telefon« in pridržite, nato izberite – DODAJ MED SLIKE (ADD TO PHOTOS) 
 •     Pojdite v galerijo in poiščite sliko, nato kliknite na njo in pritisnite spodnji gumb in nato izberite možnost UPORABI KOT OZADJE ZA TELEFON (USE AS WALLPAPER)
 •     Nato izberite možnost namestitev (SET) in izberite možnost, kako želite imeti shranjeno ozadje 

 

      Nastavi kot zaklenjen zaslon (SET LOCK SCREEN)

      Nastavi kot domači zaslon (SET HOME SCREEN)

      Nastavi oboje (SET BOTH)

 

NAVODILA ZA TELEFON, ZA UPORABNIKE SISTEMA ANDROID : 

 •     Odprite email » željena koda « na svojem telefonu 
 •     Poiščite kodo »ozadje za telefon z vašo kodo«
 •     Če je potrebna ponovna prijava, vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ga kreirali ob prvi prijavi 
 •     Kliknite na gumb »prenesi ozadje za telefon« in pridržite, nato izberite – PRENOS SLIKE (TRANSFER PICTURE) 
 •     Pojdite v galerijo in poiščite sliko, nato kliknite na njo in pritisnite zgornje tri pikice  in nato izberite možnost NASTAVI KOT OZADJE
 •     Nato izberite možnost namestitve kako želite imeti shranjeno ozadje

 

      Domači zaslon (HOME SCREEN) 

      zaklenjen zaslon (LOCK SCREEN) 

      Domači in zaklenjen zaslon (HOME AND LOCK SCREEN)

 

Ali lahko imam dve različni kodi shranjeni in prikazani na enem telefonu?

Na svojem telefonu, lahko imate več numeroloških različnih kod.

Kode nisem prejel/a, kaj naj storim?

Najprej preverite svoj email, in sicer tako, da v iskalnik vpišete Karin.si in vam bo na podlagi tega poiskalo vso elektronsko pošto s tem nazivom. Preglejte pošto, če je resnično niste prejeli nas pokličite v naš asistenčni center https://karin.si/kontakt/.

Kje lahko najdem svojo kodo, če je nimam na e-mailu?

Svoje kode in svoje nakupe lahko kadarkoli preverite in si prenesete ozadja na tej povezavi https://karin.si/moj-racun , kjer se vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Izgubil/a sem svoje uporabniško ime ali geslo, kaj na naredim?

Najprej dobro preverite, kam ste si uporabniško ime zapisali in isto velja za geslo. Če svojega gesla in uporabniškega imena ne najdete, nam pošljite elektronsko pošto na [email protected] in vam ga bomo kreirali na novo, ali nas pokličite na 040 821 010.

Ali lahko kupim več numeroloških kod naenkrat?

Nakup več istih numeroloških kod žal ni mogoč, kupite jo lahko samo zase, ko ste prijavljeni s svojim uporabniškim imenom in geslom. Če želite opraviti takoj nakup še ene kode, najprej kupite prvo, ter potem drugo numerološko kodo.

Prejel/a sem ozadje a žal nima številke kode, kaj naj naredim?

V tem primeru, nas nujno pokličite na 040 821 010 ali nam pišite na [email protected]Verjetno ni prevzelo podatka, ki ste ga vpisali ali imate znotraj računalnika kakšne omejitve. V vsakem primeru bo zadeva urejena, samo čim prej reagirajte in nam sporočite.

Ne morem plačati direktno s kartico, kaj naj storim?

Ker ste predhodno plačevali s kartico, vas sistem zazna, zato vas ne spusti naprej. Če se soočite s takšno težavo, priporočamo, da se odločite način nakupa »NAKAZILO NA TRR« in uredite plačilo preko spletne banke (ročno).

Prejel/a sem e-mail z informacijo, da prihaja nova koda, spletnega naročila nisem opravil/a, sem pa uredil/a plačilo s podatki, ki so bili navedeni v promo mailu. Kako naj pridem do kode?

Če se vam to zgodi, je nujno potrebno, da greste takoj na spletno stran https://karin.si , kliknete gumb MOJA KODA in se vpišete v svoj račun z uporabniškim imenom in geslom https://karin.si/moj-racun. Ko ste vpisani v sistem greste na trgovino in uredite nakup željene kode. Na zadnjem koraku (ker ste plačilo že uredili) kliknete na »NAKAZILO NA TRR« in zaključite nakup. Nato nam nemudoma pošljite potrdilo o plačilu na [email protected], da vam lahko čim prej pošljemo kodo.

Kam lahko shranim numerološke kode v telefonu

 • Ikona
 • Domače ozadje
 • Zaklenjen zaslon
 • Telefonski imenik ( slika izbrane kode, numerološka koda ( številke kot dodajanje telefonske številke, ime kode kot dodajanje imena stika )
 • V telefonskem imeniku je lahko vedno več različnih kod.
 • Galerija slik 

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.